Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.011
% 2.08
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.011
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Shiba Inu Mucidi Müjdeyi Verdi: “Bu Seviyeler Görülebilir”

Shiba Inu ekosisteminde uzun zamandır beklenen Katman-2 çözümü olan Shibarium yakında gelebilir. Açıklamayı, projenin önde gelen geliştiricilerinden Shytoshi Kusama yaptı. Bununla birlikte, Shibarium duyurusuyla SHIB fiyatı yükseliş sinyali vermeye başladı.

Sabırsızlıkla beklenen Shiba Inu Layer-2 çözümü yakında çıkacak

Shiba Inu topluluğu, Shibarium’un piyasaya sürülmesini sabırsızlıkla bekliyor. Bu sabırsızlık, yeni katman-2 çözümünün, sağlayabileceği faydaların sayısından kaynaklanıyor. Buna göre Shibarium, özellikle SHIB yatırımcılarına, büyük kâr elde etmelerine imkân tanıyacak. Duyuru, Shytoshi’nin Welly’s Discord sunucusundaki bir gönderisinden geldi. Orada geliştirici, Katman 2 çözümünün yakında kullanıma sunulacağını doğruladı. Ayrıca daha aktif bir yayın öncesi aşamasına geçişle ilgili tartışmaların şimdiden başladığını açıkladı. Shibarium’u çevreleyen gizem perdesi ve geliştiricilerin sessizliği arasında, bu haber bile memecoin’in hayranlarını mutlu etti.

Shibarium ne işe yarayacak?

Projenin kesin detaylarını şu anda bilmiyoruz. Ancak önceki haberleri özetlersek, Shibarium’un ölçeklenebilirliği artıracağı kesin. Yani kısa sürede büyük hacimli işlem verilerini işleme yeteneği sayesinde, düşük maliyetli işlemler mümkün olacak. Özünde Shibarium; daha hızlı işlemler, düşük gas ücretleri ve yakma mekanizmasını içeren çözümler sağlayacak. Kusama’nın, blogunda Shibarium’un yayınlanmasına eşlik edecek olan Shibarium Hackathon’un lansmanını duyurduğunu da hatırlatalım. Hackathon öncelikle eğitim amaçlı olacak. Buna göre, topluluğu Shibarium’un tüm özellikleri hakkında bilgilendirmek için kullanılacak. Ancak özellikle gayretli katılımcılar projenin geliştirilmesine katkılarından dolayı ödül alacak.

Shiba Inu (SHIB) bu seviyelere gidiyor

Shiba Inu fiyatı, 28 Ekim 2021’den bu yana daha düşük dipler üreterek sıkıştı. Terra’nın çökmesi gibi bir dizi olaydan kaynaklı olarak piyasa koşulları daha da kötüleşti. Bununla birlikte, SHIB, Bitcoin’in ayak izlerini takip ederek toparlanma belirtileri gösteriyor. Shiba Inu fiyatı, son iki haftada meydana gelen %40’lık bir çökme ile son 40 günde yaklaşık %66 düştü. Bu hareket, 12 Mayıs’ta 0,0000087 dolarda oluşturulan, daha düşük bir aşağı seviye olan 0,0000073 dolara bir geri çekilmeye neden oldu. Alt seviye rahat bir nefes almayabilir veya toparlanmayabilir. Ancak, BTC’nin son iki saatteki %6.5’lik sıçraması, potansiyel bir toparlanma rallisinin gerçekleştiğine işaret ediyor.

Sonuç olarak, Shiba Inu’nun fiyatı 0.0000073 dolar seviyesindeki düşük destek oluşumundan bu yana %11 yükseldi. İlginç bir şekilde, Göreceli Güç Endeksi (RSI), 12 Mayıs ve 14 Haziran’da yükseliş farklılığına işaret ederek daha yüksek dipler oluşturdu. Bu teknik oluşum, varlığın piyasa değeri düşerken momentumun arttığını gösteriyor. Ayrıca, bu model genellikle bir ralliye işaret ediyor. Shiba Inu için yatırımcılar SHIB’nin 0.0000095 dolarlık engeli yeniden test etmek için bu toparlanma rallisine devam etmesini bekleyebilirler. Toplamda, bu hareket, 0.0000082 dolardan %15’lik bir yükseliş oluşturacaktır.

SHIB ralli yapacak mı?

SHIB için bu toparlanma ralli tezini destekleyen bir gösterge, IntoTheBlock’un Küresel Para Girişi/Çıkış (GIOM) modelidir. Buna göre Shiba Inu fiyatının ani direnç seviyesinin nispeten zayıf durumda. Bu endeks, aynı zamanda boğaların fiyatı, 0,0000090 dolara kadar çıkarabileceğini gösteriyor. Coinmuhendisi.com olarak bildirdiğimiz üzere, bu seviye, ortalama 0.0000110 dolar fiyatla 73.91 trilyon SHIB tokeni satın alan yaklaşık 116.300 adresi barındırıyor. Bu nedenle, satın alma baskısındaki bir artışın, teknik açıdan 0,0000095 dolara bir artışı tetiklemesi mümkün.

Ancak Shiba Inu fiyatı, lider kripto para birimi Bitcoin’in toparlanmasına büyük ölçüde bağımlı. Bu nedenle, BTC düşmeye devam ederse, SHIB muhtemelen aynı şeyi yapacaktır. Böyle bir durumda, Shiba Inu fiyatının 0,0000071 dolar destek seviyesinin altında bir günlük mum çubuğu üretmesi mümkün. Böylece, yukarıda bahsedilen toparlanma tezini geçersiz hale gelecektir. Buna göre, SHIB’nin daha da düşmesi muhtemel olacak ve Shiba Inu fiyatı, 0.0000060 dolarlık destek seviyesini tekrar gözden geçirecek.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir