Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.691
% 5.10
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.691
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Shiba Inu Mucidi: Milyarder Değilim! Asla Ayrılmayacağım

Efsanevi DeFi geliştiricisi Andre Cronje’nin sektörden ayrılmasının ardından, Shiba Inu Baş Geliştirici Shytoshi Kusama, Shiba’dan asla ayrılmayacağını teyit etti…

Shiba Inu mucidi, ayrılmayacağını ve elinden geleni yapacağını söylüyor

Shiba Inu’nun Shytoshi Kusama lakaplı geliştirici lideri, önemli geliştiriciler Andre Cronje ve Anton Neil’in merkezi olmayan finansal alana katkıda bulunmaktan vazgeçtiği yönündeki söylentileri takiben SHIB ekosisteminin geliştirilmesine olan bağlılığını yeniden teyit etti. Kusama, yakın tarihli bir Twitter gönderisinde, kripto para biriminin bir meme coin yerine bir yardımcı token olarak tanınmasına yardımcı olacak faydalı girişimler geliştirerek Shiba ekosistemine kotasını vermeye devam edeceğini şu ifadelerle paylaştı:

İnsanların çoğunluğunun sonu algıladığı bir dünya hayal ediyorum. (Bunu elde ettiğim şey bu.) Ben bir milyoner değilim (ve asla olmayacağım), sadece bir milyonerden en iyi şekilde yararlanmaya çalışan sıradan bir adamım.

Shiba Inu’nun ana geliştiricisine göre Cronje ve Neil’in son zamanlarda ayrılması, Bitcoin mühendislerinin herkese finansal bağımsızlık sağlayabilecek merkezi olmayan bir finans ortamı geliştirmeye katkılarından dolayı karşı karşıya kaldıkları tehdidi gösteriyor. Takma adlı Shiba Inu geliştiricisi, öfkeye, (saçmalığa) ve haraçlara rağmen “yeni bir evren oluşturana kadar pes etmeyeceğini” söyledi.

Geliştiricinin sözleri, bir dizi önemli ortaklığı takiben geldi

Kusma’nın sözleri, muhaliflerini son haftalarda Microsoft ve Warner Brothers ile önemli işbirlikleri konusunda pazarlık yapmadığı için girişimi eleştirdikleri için cezalandırmasının ardından geldi. Kusama’ya göre Shiba Inu henüz büyük işbirlikleri elde edemedi, çünkü hala inşa ediliyor ve girişimlerinin çoğu hala geliştirme aşamasında.

Coinmühendisi.com olarak aktardığımız üzere, Neil ve Cronje dün Twitter’da DeFi ve kripto alanındaki geliştirme bölümünü kapattıklarını açıkladılar. Fantom (FTM), Yearn Finance (YFI), Geist Finance (GEIST) ve diğerleri dahil olmak üzere birçok merkezi olmayan finansal kripto para birimi, trajik haberlerin bir sonucu olarak düşüşe geçti. Bu arada Kusama, SHIB’yi bir meme token’dan yardımcı token’e dönüştürecek önemli Shiba Inu girişimlerinin öncüsü olmaya devam ediyor.

Yukarıdaki tweet’te görüldüğü üzere, Shiba şimdi bir oyna-kazan (P2E) oyunu ve genel SHIB arzını sınırlayacak ve dolayısıyla kripto para biriminin değerini artıracak bir yakma ağ geçidi geliştiriyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir