Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.056
% 3.60
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.056
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Shiba Inu Merakla Beklenen Haberi Verdi: Başladı!

Shiba Inu (SHIB) geliştirme ekibi, kullanıcıların artık SHIB: The Metaverse’te arazi mint etmek için SHIB ile ödeme yapabileceğini duyurdu. İşte detaylar…

Shiba Inu kullanıcıları, metaverse için SHIB kullanabilecek

SHIB: The Metaverse için herkese açık satış süreci devam ederken, Shiba Inu (SHIB) kısa süre önce bir tweet aracılığıyla shib.io’da yeni bir minting seçeneği yayınladıklarını açıkladı. Bu seçenek, topluluğun SHIB kullanarak arazi mint etmesini sağlayacaktır. Duyurudaki fiyatlandırma ayrıntılarına bakıldığında Shiba Inu topluluğunun SHIB olarak 0.2-1 Ethereum (ETH) değerleri arasında arazi mint edebileceği belirtiliyor. Duyuru, topluluğun ETH kullanmak yerine SHIB ile mint etme isteklerini ifade ettikleri için geri bildirimlerinin ardından geldi. Bu duyurudan önce arazi sadece Ethereum kullanılarak mint edilebiliyordu.

SHIB: The Metaverse ilk iki aşamayı başarıyla tamamladı: İlk erken erişim “Bid Etkinliği” idi ve ardından “Holder Etkinliği” geldi. Şu anki üçüncü aşama ise “Halka açık satış” aşaması. Coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere ilk iki etkinliğe katılabilmek için Leash veya Shiboshi’yi kilitleme sistemi kullanarak kilitlemek gerekirken, “herkese açık olan satışta” herhangi bir kilitleme gerektirmez.

SHIB ekosisteminde gelişmeler bitmiyor

Bu sırada, Shiba Inu’nun (SHIB) arkasındaki ekip, yakın zamanda başlatılan yakım portalındaki ödüllerin tarihlerini açıkladı. Nisan ayının başlarında, Shiba Inu’nun, sahiplerinin tokenlarını kalıcı olarak yok etmelerine izin veren bir yanan portalı tanıttığını bildirmişti. Bu, dolaşımdaki arzı azaltırken, kullanıcıların pasif gelir elde etmelerini sağlar. Bunun olması için, tokenları yakmaya karar verenler, burntSHIB adlı bir token alacaklardı.

burntSHIB sahipleri, RYOSHI tokenları olarak ödüller alacak ve tüm RYOSHI işlemlerinin yüzde 0,49’u burntSHIB sahiplerine dağıtılacaktır. Şimdi ekip, söz konusu ödüllerin ne zaman sunulacağını kesin olarak açıkladı. Açıklamalarında “İşte Ödül Döngüsü ile ilgili hızlı bir güncelleme. Ödüller 17 Mayıs’ta geçerli olacak ve iki haftada bir devam edecek. Portalın topluluğa getirdiği kullanım miktarını ve ShibArmy’nin geri bildirimlerine dayanarak oluşturduğunu görmekten heyecan duyuyoruz,” ifadeleri kullanıldı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir