Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.380
% 1.02
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.380
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Shiba Inu Lideri, Ortaklığı Duyurdu: Büyük Anlaşma Geliyor!

Meme coin projesi Shiba Inu (SHIB), sadece sanal dünyada değil gerçek dünyada da emin adımlarla ilerliyor. Shiba Inu lideri Shytoshi Kusama, yakın tarihli bir blog yazısında, Welly’s adlı bir İtalyan fast food restoranı ile ortaklık kurduğunu duyurdu. Ayrıntılar için coinmuhendisi.com okumaya devam ediniz.

Shiba Inu geliştiricisi: Bu daha başlangıç…

Shiba Inu geliştiricisi Shytoshi Kusama, Welly’s ortaklığın SHIB için ne anlama geldiğini şu şekilde açılıyor:

Bu partnerShib (ortaklık), SHIB’nin IRL (gerçek hayatta) projelerine ilk adımını sağlamlaştırıyor.

Bu vesileyle SHIB geliştiricisi, büyük bir besin zinciri yerine Welly’s’in seçimini netleştirmek adına, 2022 için planlanan birçok ‘ortaklığın’ ilki olduğuna dikkat çekiyor. 2022’nin başında SHIB topluluğuna vaat edilen büyük anlaşmayla ilgili sorular üzerine Shytoshi Kusama, şu yorumu yapıyor:

Tabii ki oldu! Ve bu ay en az bir tane daha olacak. Birkaç IRL endüstrisiyle daha uğraşırken ve dünyayı sonsuza dek değiştirirken bu anlaşmayı yaklaşan duyurularımız için bir meze ​​olarak görüyorum.

SHIB daha önce topluluğuna ekosistemi için büyük bir gelişme hakkında bilgi vermişti. Aralık ayının sonlarında, Twitter’daki bir AMA oturumu sırasında, resmi Discord moderatörü Queenie, daha fazla ayrıntı açıklamadan 2022’de büyük bir sürpriz olduğunu ima etti.

SHIB yanma partisi öncesinde beklenti artıyor

Düzenli SHIB yakma partileri yürüten Bigger Entertainment kripto plak şirketinin sahibi Steven Cooper, 14 Şubat’taki bir sonraki yakma partisi hakkında tweet attı:

Bir sonraki yakma partisine 12 gün kaldı. Gaz ücretleri bu kadar yüksekken, şimdi bu yaklaşımı kullanmanın ve gazdan tasarruf etmenin tam zamanı. 1 bilet = 5 dolar. İstediğiniz kadar satın alabilirsiniz. YouTube’da her şey canlı olarak yandı.

https://twitter.com/iamstevencooper/status/1488978712280317957

Bilet satışlarından elde edilen para, Sevgililer Günü’nde yakılacak olan Shiba Inu token’lerini satın almak için kullanılacak. Şimdiye kadar 119 milyondan fazla SHIB’nin yanma kabına indiği belirtiliyor. SHIB topluluğu ayrıca, Ocak ayı sonlarında duyurulan SHIberse kod adlı Metaverse için seçilen adı da bekliyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bu gönderi Altcoin’ te gönderildi ve ’ te etiketlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir