Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$64.333
% 1.23
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 64.333
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Shiba Inu kullanıcılarının sayısı tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı

Shiba Inu adres sayısı tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Benimsenmesi her geçen gün artan SHIB, büyük yatırımcılar tarafından da büyük ilgi görüyor. Veri analitik firması WhaleStats tarafından yayımlanan verilere göre, Shiba Inu sahiplerinin sayısı, iki hafta önce belirlenen 1.145.212 rekorunu geçerek tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 1.160.123’e kadar yükseldi.

Shiba Inu sahiplerinin sayısındaki artışın yanı sıra WhaleStats, ilk 1000 Ethereum cüzdanının SHIB yatırımlarını artırdığını tespit etti. İlk 1000 Ethereum cüzdanı, şu anda 1,15 milyar dolar değerinde SHIB bulunduruyor.

Shiba Inu FTX’i geride bıraktı

Son veriler, yatırımcıların Shiba Inu’ya güvendiğini ve fiyatlar düştükçe projeye, ekibine ve gelecekteki hedeflerine güvenerek pozisyonlar aldığını gözler önüne seriyor. Bugün SHIB‘in FTX tokenini (FTT) aşarak, büyük Ethereum yatırımcılarının ETH dışı varlıkları arasında toplam 1,67 milyar dolar ile en büyük token pozisyonu haline geldiği bildirildi.

Son gelişmeler, SHIB topluluğunun, özellikle son piyasa çöküşü sırasında önemli bir büyüme kaydettiğini ortaya koyuyor. Shiba Inu, 2020’deki lansmanından bu yana ilk yatırımcıların önemli kazanımlar kaydetmelerine yardımcı oldu. Kripto para birimini dip noktada kaçıranlar da son düşüşten faydalanmaya çalışmış gibi görünüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir