Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$71.126
% 2.87
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 71.126
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Shiba Inu ile Türk Bakanın Görüşmesini Detayları Çıktı!

Geçtiğimiz günlerde coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere, popüler meme coin Shiba Inu (SHIB)’nun Türkiye topluluğunun üyeleri, eski Ekonomi Bakanı ve AK Parti Grup Başkanvekili ile TBMM’de görüştü. Toplantıya katılan bir üye, geçtiğimiz günlerde yapılan bu toplantıya ışık tuttu. İşte detaylar…

Shiba Inu topluluğu ve Elitaş arasındaki toplantıda neler yaşandı?

Ülkenin SHIB topluluğu tarafından paylaşılan ve daha sonra Shiba Inu baş geliştiricisi Shytoshi Kusama tarafından takdir edilen bir tweet, SHIB topluluğunun Türkiye Eski Ekonomi Bakanı ile meme’den ilham alan kripto para ekosisteminin ele alındığı yüz yüze bir toplantı yaptığını ortaya koydu.

Bir Twitter ileti dizisinde, “SHIB Informer” isimli bir hesap, meme’den ilham alan kripto para birimi söz konusu olduğunda herhangi bir hükümet arasında resmi bir anlaşma olmadığını belirtti. Bunun yerine topluluk “SHIBA ekosistemi hakkında farkındalık yaratmaya” çalışırken, “dostane bir yaklaşım” sergilendiğini açıkladı.  

SHIB resmi bir para birimi olabilir mi?

SHIB Informer, Shiba Inu’nun herhangi bir ulusun resmi para birimi olmaya hazır olduğuna inanmadığını ve o noktaya ulaşmak için daha fazla teknoloji gerektirdiğini ekledi. Bu teknolojilere örnek olarak, Shibarium verildi.  Shibarium, Shiba Inu ekosistemini desteklemek için tasarlanan Ethereum Blockchain’inin üzerine inşa edilmiş bir layer-2 ağdır. “Oyun için optimize edilmiş hızlı düşük maliyetli işlemleri” etkinleştirecek şekilde ayarlanmıştır. Platform, duyurusuna göre “çok yakında” ağ için halka açık bir test ağı başlatmayı planlıyor.  

Twitter hesabı, topluluğun Shiba Inu’yu kripto için “dünyanın en çok kullanılan ve kullanışlı platformu” haline getirmeyi planladığını ekledi. Bu nedenle hükümet yetkilileriyle yapılan toplantıları savundu. Hesabın arkasındaki kişi, “şimdi merkeziyetsizliğin ve bu yeni tür toplulukların etkisinin modern dünyada nasıl olumlu bir güç olabileceği konusunda güçlü konumlardaki insanlara izin verin,” ifadelerini kullandı. SHIBarmy üyesi, gelecekte bu tür toplantıların daha fazla yapılması gerektiğini önerdi. Topluluğu “fark yaratmaya yardımcı olabilecek” önemli kişilere ulaşmaya teşvik etti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir