Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.055
% 1.61
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.055
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Shiba Inu İçin Haftalık Tahmin: Bu Seviyeler Görülebilir!

Analist Filip L, Shiba Inu (SHIB)’in, boğaların 55 günlük SMA’nın üzerine çıkmayı başaramamasının ardından haftalık bir kayıpla kapanmaya ayarlandığını belirtiyor. Analiste göre, aşağı doğru baskının daha da arttığını görmek için yeşil azalan trend çizgisinin altında bir kırılma gerekiyor. Filip L’nin SHIB analizini kendi anlatımıyla Coinmühendisi.com okuyucuları için hazırladık.

“Shiba Inu fiyatı, boğaların arkasında çok az kuyruk rüzgarı olduğunu doğruladı”

Shiba Inu (SHIB), şu anda herhangi bir boğa argümanından daha ağır basan bir üçlü ayı unsurunun incelemesi altında. Jeopolitik baş ağrılarından ve stagflasyon endişelerinden bahsetmeden bile, teknik olarak SHIB fiyatı piyasalara yönelik birkaç ayı sinyalini tetikliyor. Mevcut durumda, durum sununda gelişmedikçe boğaların bir tavır alıp kazanç elde etmeye çalışması neredeyse imkansız görünüyor. Ama o zamana kadar, Shiba Inu sadece bir yöne gidebilir: Aşağı.

Shiba Inu’nun fiyatı sadece karşı rüzgarlarla karşı karşıya değil. Daha ziyade şu anda boğaların yeni zirveler yapmak için herhangi bir argümanla eşleşemeyeceği birkaç rüzgarın karışımı bir kasırga ile karşı karşıya. Kırmızı azalan trend çizgisi bunun en iyi kanıtı ve fiyat hareketi aşağıda kontrol altında kalıyor. İkincisi, 200 günlük SMA’nın daha da altında 55 günlük Basit Hareketli Ortalama (SMA) trade ile ölüm haçı (death cross) daha da açılıyor ve bu da fiyat hareketinde bir fiyat sınırı olarak üçüncü argüman olarak hareket etmeye başlıyor. Çarşamba günü, 55 günlük SMA’ya ulaşmadan önce rallinin kısa kesildiği kanıtlandı.

SHIB fiyat hareketi, yeşil destekleyici trend çizgisinde alt uçta önümüzdeki hafta başlayacak gibi görünüyor. Aşağıda bir netlik kırıldığında, aşağı yönlü trade için yeni bir alan açık olduğundan ve Ocak ayının en düşük seviyelerine doğru bir salınım trade’i en mantıklı olduğu için boğalar sahneden kaçabilir. Bu, 0,00002000 doların altına bir düşüş anlamına geliyor ve aylık S1 desteği olan 0,00001893 dolar seviyesi 0,00001704 dolara doğru ve muhtemelen boğalar önümüzdeki hafta düşüşü tekrar denemek ve geri almak isteyecek.

Diğer tüm varlıklar yalnızca Pazartesi günü işlem gördüğü için, yatırımcılar resmi trade başlamadan önce piyasanın bir parçası olmak isteyeceğinden Shiba Inu’nun fiyatı %58’lik sağlam bir ralli içinde olabilir. Fiyat hareketinde aylık pivotun üzerinde 0,00002715 dolar üzerinde keskin artışlar olabilir ve önümüzdeki hafta sonuna kadar önümüzdeki hafta boyunca 0,00003697 dolara doğru devam edebilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir