Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.441
% 0.31
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.441
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Shiba Inu İçin Bomba Tahmin: Bu Seviyeler Geliyor!

Analist Jet Encila’ya göre Shiba Inu başka bir büyük koşuya hazırlanıyor; soru şu: acaba 0,01 doları bulabilir mi? SHIB, son birkaç gündür sahneye muzaffer bir dönüş yapıyor. Geçen hafta boyunca, %46 tırmandı. Son 24 saatte fiyat sadece %5,62 düştü. Shiba Inu şu anda 0.00003079 dolardan işlem görüyor ve 24 saatlik işlem hacmi 1.805.384.970 dolar. Detaylar coinmuhendisi.com’da.

Shiba Inu için 0.01 dolar mümkün mü?

Bazı analistlere göre Shiba Inu, kripto para birimi tarihindeki en iyi satın alımlardan biri. Tabii ki, kriptonun hala kendini kanıtlaması gerekiyor. Analiste göre hiçbir token yüzde yüz güvenilir veya güvenli bir yatırım değildir; ancak SHIB’in Mayıs 2021’deki %2,500’lük koşusu,  yatırımcıları muhteşem kazançlarla şaşırtma potansiyeline sahip olduğunu gösteriyor. Analist “Shiba yatırımlarının riskleri vardır, ancak ShibaSwap‘ın başarısı ve popülaritesi büyük miktarda para getirebilir. Yeterli şans ve likidite ile bir kez daha yükselme potansiyeline sahiptir” diyor. Öte yandan, kripto para birimlerini ShibaSwap gibi anonim girişimlere koymanın ciddi güvenlik riskleri doğurduğu görüşünü savunuyor.

Memecoin, Ryoshi takma adını kullanan bilinmeyen bir kişi tarafından oluşturuldu. Shiba, geliştiricilerin ShibaSwap DEX’i oluşturmasına ve platformun ekosistemine başka tokenler ve NFT’ler eklemesine olanak tanıyan bir Ethereum ERC-20 tokeni. Maksimum arzı 1 katrilyon token. Büyük token boyutu nedeniyle, Shiba Inu’nun fiyatı benzer varlıklardan çok daha düşük. Shiba Inu, akıllı sözleşmeleri kullanarak DEX’ler ve NFT’ler gibi daha karmaşık uygulamalar oluşturabilir. Token, yaz boyunca ShibaSwap DEX’i piyasaya sürdü ve şimdi 10.000 NFT’lik bir koleksiyon olan “Shiboshis” var.

Analiste göre, likidite madenciliği teşvikleri sona erdiğinde bir miktar satış baskısı olacak. Shiba’nın fiyatı yükseldi, ancak tüm zamanların en yüksek seviyesini aşmak kolay olmayacak. Şu anda Shiba ve Doge arasında kızışan bir rekabet var. Dogecoin’in piyasa değeri 25 milyar dolar, Shiba Inu ise 17 milyar dolar. Peki Shiba Inu 0,01 Dolara Ulaşabilir mi? Shiba, 2021’de muazzam bir fiyat artışı gördü. Son fiyat artışları ve medyanın ilgisi nedeniyle, popüler kripto para birimleri listesinin en üstüne çıktı. Mevcut değerine rağmen, analist 0,01 dolar veya daha fazla bir fiyata ulaşacağından şüpheli.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir