Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$63.473
% 3.51
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 63.473
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Shiba Inu Gelecek Hafta Bu Seviyelerde Olabilir!

“Shiba Inu (SHIB), fiyatın aşağı yönlü kayması ve değerin kabaca %40’ını yakması nedeniyle, son iki haftalık fiyat hareketinden zevk almıyor” diyen kripto analisti Filip L’ye göre boğalar, geri dönüş için SHIB’deki fiyat hareketini yakalamaya çalışsa da, geçtiğimiz haftanın ana temaları olarak küresel piyasalardan ve jeopolitikten gelen ters rüzgarlarla birlikte ayılar SHIB’ye çok ağır geldi. Filip L’nin SHIB analizlerini kendi anlatımıyla coinmuhendisi.com okuyucuları için hazırladık.

“Shiba Inu, %5 ila %10 arasında bir düşüş daha ayarladı”

SHIB pek iyi durumda değil ve boğaların mevcut trendi elden geçirmeye çalıştığına dair işaretler olmasına rağmen günü kurtarmak için devreye giren boğaları görmedi. Ancak küresel piyasalardan gelen karşı rüzgarların üstesinden gelinemeyecek kadar büyük olduğu kanıtlandı. Fed’in sıkılaştırma döngüsü duyurusu yatırımcıları korkuttu ve Nasdaq’ta aşağı yönde filtrelenen daha ince bir riskten kaçınma tonu getirdi. Bu aynı zamanda boğaların neden SHIB fiyat hareketindeki mevcut aşağı yürüyüşün üstesinden gelmediğini de kanıtlıyor.

Shiba Inu fiyatı da teknik olarak iyi bir noktada değil. Bu hafta 200 günlük Basit Hareketli Ortalama’nın altında 0,00002495 dolardan kapanacak gibi göründüğünden, bu, daha fazla aşağı yönün tonunu belirleyebilecek çok ayı sinyali olarak algılanmalı. Önümüzdeki hafta, ayıların üstünlüğü elinde tutması ve yeniden test ve aşağı yönlü bir kırılma girişimi için geçen haftanın en düşük seviyesini 0,00001708 dolarda tekrar test etmesi kaçınılmaz görünüyor.

Yatırımcılar er ya da geç sinir krizinin ötesine bakacak ve kripto paraların potansiyelini görmeye başlayacak. Bu da hızlı bir geri dönüşü tetikleyerek ilk aşamada ayıları 0,00002495 dolara itebilecek bir durum yaratacak. Ayılar 200 günlük SMA’ya karşı itildiğinde, hızlı bir ihlal tetiklenebilir ve bu süreçte ayılardan birkaç durak alarak yukarı yönlü 0,00002640 doları bulabilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bu gönderi Altcoin’ te gönderildi ve ’ te etiketlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir