Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.310
% 0.89
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.310
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Shiba Inu Ekibinden Sürpriz Açıklama

Shiba Inu ekibi, Shiba Eternity oyunu için sürpriz bir paylaşım yaptı.

Shiba Inu geliştiricisi Shytoshi Kusama, geçen ay yayına açılan Shiba Eternity’nin oyuncu kılavuzunun hazırlandığını söylemişti. Ancak ekip tarafından konuyla ilgili olarak herhangi bir tarih belirtilmedi. Son olarak Shiba Inu tarafından yapılan paylaşımla birlikte oyuncu kılavuzunun yayınlanacağı tarih belli oldu.

Shiba Inu, Shiba Eternity Kılavuzunun Yayınlanacağı Tarihi Verdi

Shiba Inu ekibi, yaptığı sürpriz açıklamada resmi ve özel Shiba Eternity oyuncu kılavuzunun 2 Kasım’da yayınlanacağını duyurdu.

Paylaşımda, oyuncu kılavuzunun 2 Kasım’da kutlanan geleneksel bir Meksika tatili olan Día de Los Muertos ile aynı zamanda yayınlanacağı belirtildi. 1000 sayfanın üzerindeki kılavuzun içerisinde, oyun hakkındaki bilgilerin yanı sıra sanat ayrıntıları da yer alacak.

Shiba Inu’nun kart oyunu Shiba Eternity, 6 Ekim 2022’de hem Android hem de iOS cihazlarda dünya çapında yayına girdi. PlaySide Studios ile ortaklaşa geliştirilen Shiba Eternity, piyasaya çıktığı ilk gün Apple App Store’da ilk 20 oyun arasına girdi. Ayrıca, lansmanından sadece bir hafta sonra 100 bin indirme kilometre taşına da ulaştı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir