Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.194
% 0.42
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.194
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Shiba Inu Ekibi, Merak Edilen RYOSHI’i Açıkladı!

Shiba Inu (SHIB) ekibi, trend olan ödül tokenı RYOSHI hakkında gerekli ayrıntıları sağladı. Resmi SHIB yakım portalına katılan Shiba Inu sahiplerine ödüllerin dağıtılmasının ardından proje ekibi, topluluğun ödül tokenı Ryoshi Vision (RYOSHI) hakkında bilmesi gereken her şeyi açıkladı. İşte detaylar…

Shiba Inu, RYOSHI hakkında bilinmesi gerekenleri açıkladı

Coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere adını Shiba Inu projesinin takma adlı kurucusundan alan RYOSHI, topluluk üyelerini ödüllendirme çabalarının bir parçası olarak 7 Ağustos 2021’de duyuruldu. Basın bülteni, RYOSHI’nin aşağıdakileri içeren üç hedefini vurgulamaktadır:

Temel değerleriyle uyumlu kamu hizmetlerine topluluk temelli inisiyatifler ve projeler oluşturmak, sahipleri deflasyonist tokenlar ve yerleşik yakma mekanizması yoluyla teşvik etmek. Toplumu oy kullanmaya ve projenin karar verme sürecine (DAO) katılmaya teşvik etmek.

Kripto para birimini geliştiren Wifey, Ryoshi’nin vizyonunu onurlandırmak amacıyla Shiba Inu ekip üyelerine kripto para biriminin hiçbir biriminin tahsis edilmemesini sağladı. Fon toplamak için ön satış yürüten diğer kripto para birimlerinin aksine, ERC-20 tokenı düz bir lansmanla çıkış yaptı. SHIBArmy üyelerini ödüllendirmeye odaklanan SHIB ekibi ile yatırımcılar projedeki faaliyetlerine göre ödüllendiriliyor.

RYOSHI tokenlarının amacı: Deflasyon

Bu başarıya ulaşmak için, tüm RYOSHI işlemlerinin %1’i xSHIB sahiplerine dağıtılır. Benzer şekilde geliştirici, tokenın uzun vadede değerinin istikrarlı bir şekilde artmasını sağlamak için deflasyonist teknikler kullandı. Shiba Inu ekibine göre arzdan satın alma, satma ve takas dahil her işlem için en az yüzde 1 kesinti yapılır. Özellikle ekip, değerini daha da artırmak için geçen yıl lansmanı sırasında RYOSHI’nin arzının yarısını yaktığını da kaydetti. Shiba Inu ekibinin, kripto para birimini yatırım yapmak için güvenli hale getiren RYOSHI tokenlarının yüzde 100’ünü yakması dikkat çekicidir.

Bu hareketin yanı sıra, geçen yıl tokenın piyasaya sürülmesi sırasında RYOSHI’nin dolaşımdaki arzının yüzde 50’si de yakıldı. Duyuruya göre, yanmış RYOSHI tokenlarının gönderildiği cüzdan artık Ryoshi Vision’ın toplam arzının yüzde 50’sinden fazlasını elinde tutuyor. Bu arada, kripto para birimi, akıllı sözleşmelerin kullanımı yoluyla botların etkisini azaltmak için tasarlanmıştır. Özellikle, RYOSHI’nin akıllı sözleşmesi, botları önlemek için kodlanmış koruma ile donatılmıştır. Bununla, her cüzdanın bir blokta bir işlem yapmasına izin verilir, böylece balinaların RYOSHI fiyatını manipüle etmesini zorlaştırır.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir