Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.834
% 2.04
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.834
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Shiba Inu Duyurdu: Metaverse Satışları Başlıyor!

Shiba Inu metaverse arazi satışları, projenin gelişimini finanse edebilmek için nötr kripto para olacak Ethereum (ETH) ile yapıldı. Ancak, Shiba ekibi yeni satışlarda SHIB kullanılacağını duyuruyor.

Shiba Inu, metaverse arazi satışlarının SHIB kullanarak yapılabileceğini onayladı

Shiba Inu yakında, sanal arazi satışlarına tekrar başlıyor. Shiba Army üyeleri, SHIB kullanarak sanal arazi satın alamamaktan şikayetçi oldu. Bu üzücü olay, birkaç SHIB yatırımcısının kadrodan ayrılmasına neden oldu. İlginç bir şekilde, Shiba ekibi şikayetleri takip ediyor ve topluluğa, SHIB kullanarak metaverse’deki araziler için yakında ödeme yapabileceklerini müjdeliyor. Aşağıdaki resmi tweet’te şunlar söyleniyor:

ShibArmy – public sale şimdi http://SHIB.io adresinde açık! Herkesin satın alabileceği arsalar ve araziler mevcut (kilitleme gerekmez). Arazi fiyatları 0,2 ETH‘den başlıyor.

Shiba ekosisteminden takip edilmesi gereken projeler

Coinmuhendisi.com olarak aktardığımız üzere Shiba ekosistemi 3 önemli projeye odaklanıyor. Son gelişmelerde, Shiba ana geliştiricisi Shytoshi Kusama, tüm Shiba Inu girişimlerinin sadece Shiba’ya odaklanacağını paylaştı:

Şu anki yanlış anlama, üzerinde çalıştığımız projelerin bir şekilde Shiba ile hiçbir ilgisi olmadığı yönünde. Ama hiçbir şey gerçeklerden daha uzak olamaz. Çeşitli endüstrileri devralmak için çalışıyoruz ve bunlar doğrudan SHIB’ye katkıda bulunacak veya ekosisteme yardımcı olacak.

Shiba Inu sanal arazi satışlarını tanıttı

Shiba sanal gerçeklik arazisi için ikinci satış etkinliği bitti ve genel satış etkinliği başladı. Bu etkinlik, oyuncuların teklif vermeden önce LEASH ve Shiboshi gibi Shib token’lerini kilitlemelerini gerektirmez. SHIB: The Metaverse gelişicileri, projenin arazi tekliflerine katılmakla ilgilenen herkesin bunu doğrudan Ethereum kullanarak web sitesinden yapabileceğini söyledi. Arazi için başlangıç ​​teklifi, açık artırmaların yanı sıra Bid ve Holders Etkinliğinde belirlenecektir.

Kullanıcılar SHIB’nin en düşük seviyesi olan Silver Fur için 0,2 ETH kadar düşük bir teklif verebilir ve fiyatlar diğer kullanıcıların daha yüksek tekliflere olan ilgisine göre artabilir. Arazilerin büyük bir kısmı önceki iki satış olayında satın alınmış olabileceğinden, kamu satışı olayının sınırlı bir teklife sahip olabileceğini unutmayın.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir