Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$63.512
% 0.78
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.512
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Shiba Inu Büyük Lansman İçin Tarih Verdi!

Yakın tarihli bir blog gönderisi, Shiba Inu (SHIB) layer-2 ağı Shibarium ile ilgili en son güncellemeleri ortaya çıkardı. Güncelleme, popüler bir Shiba Inu savunucusu olan MILKSHAKE tarafından da paylaşıldı.

Shiba Inu ekosistemindeki önemli gelişmeler paylaşıldı

Bloga göre, Unification ekibi, açık kaynak uygulamalarını geniş bir değerle etkinleştirmek için temel çabalarını sürdürerek Shibarium ağının geliştirilmesinde önemli bir rol oynamaya devam ediyor. SHIB token topluluğu için “premium L2” olacak olan Shibarium, Shib Army ile işbirliği içinde oyun için özel olarak hazırlanmış hızlı, düşük maliyetli işlemlere olanak sağlayacak. Testnet projesinin önümüzdeki birkaç ay içinde yayına girmesi ve kısa bir süre sonra da halka açık bir beta sürümüyle yayınlanması bekleniyor. Lansmana dair tam bir zaman çizelgesi verilmese de, ağın bu yıl içerisinde halka açık lansmanının gerçekleşmesi bekleniyor.

Shiba Inu geliştiricisine göre, şu anda hareketli ekosistem ile sahne arkasında çok fazla sıkı çalışma var, ancak ağ testi için kullanılacak ikinci özel Alpha Testnet’i dağıtma sürecindeler. Bunun dışında cüzdanlar, blok gezginleri, token transfer köprüleri gibi son kullanıcı etkileşimi için gerekli tüm araçları geliştiriliyor. Bunlar hazırlanıp uygulandıktan sonra, güvenilir test kullanıcılarına gönderilen bazı özel davetler olacaktır.

Shiba Inu’nun 2022 planları

Shibarium dışında, Shiba Inu’nun 2022 için planlanan bir dizi başka sürümü de var. Daha önce Activision oyun stüdyolarıyla çalışmış olan William David Volk ile geliştirilmekte olan, yaklaşmakta olan oyna-kazan oyunuyla hayranlarını şimdiden eğlendirdiler. Shiba Inu ayrıca ünlü moda tasarımcısı John Richmond ile işbirliği içinde yapılan Milano Moda Haftası 2022’de fiziksel non fungible tokenları (NFT) sergilemeyi planlıyor.

Coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere Shiba Inu ayrıca metaverseleri SHIB: The Metaverse’ü piyasaya sürmenin eşiğinde Token ayrıca çok sayıda benimsenme vakası gördü. Token, 2023 yılına kadar SHIB’i yasal bir ödeme şekli olarak kabul eden işletmelerin sayısının 1.000’i aşmasını hedefliyor. Yazım sırasında SHIB, yüzde 2.8’lik bir düşüş ile 0.00002386 dolardan el değiştiriyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir