Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.698
% 2.58
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.698
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Shiba Inu Balinasının Sepetinde Bakın Hangi Altcoin’ler Var!

Devasa bir Ethereum (ETH) balinası, yakın zamanda büyük bir alım gerçekleştirdi. Alımının odağındaki altcoin, Shiba Inu (SHIB) oldu. İşte detaylar…

Dev Ethereum balinası, sepetine Shiba Inu ekledi

On chain veriler sunan Whale Stats tarafından yayınlanan son verilere göre, 208. en büyük Ethereum balinası 6.08 milyon dolarlık Shiba Inu (SHIB) satın alımı gerçekleştirdi. Balinanın cüzdanına bakıldığında, toplamda 218 milyon dolar değerinde kripto para bulunduğu görülebiliyor. Yatırım portföyünün merkezinde iki stablecoin: 197 milyon dolarlık USD Coin (USDC) ve 18.8 milyon dolarlık Tether (USDT) yer alıyor.

Bu devasa satın alımın dışında, genel balina hareketlerine bakıldığında, 15. en büyük Ethereum balinası, dün, 1.1 milyon dolarlık SHIB satın almış gibi görünüyor. Yani, geçtiğimiz gün boyunca en üstte yer alan Ethereum balinaları toplam 7.1 milyon dolar değerinde SHIB tokenı biriktirmiş durumda.

SHIB, yakıma devam ediyor

Balinalar SHIB’e yönelmeye devam ederken kripto para birimi, coin yakımına devam ediyor. Shiba Inu (SHIB), yalnızca 24 saat içinde 745 milyondan fazla tokenin yakılmasından sonra token’larının yakılmasını hızlandırmış gibi görünüyor. Rakam, SHIB’in yanma oranının yüzde 6.700’ün üzerine çıktığına işaret ediyor. Ekosistemdeki yakımları izleyen ShibBurn’e göre token yakmanın büyük bir kısmı, Ethereum Blockchain’inde 400 milyondan biraz fazla token yakan ETH SHIBA adlı Shiba Inu ile ilgili bir hizmetten geldi.

Benzer şekilde, SHIB topluluğuyla ilgili başka bir proje, son birkaç gün içinde toplam 300 milyon Shiba Inu tokenını yaktıklarını gösteren verileri paylaştı. Coinmühendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere, token yakımlarının SHIB’i erişilemeyen adreslere göndererek ve tokenları etkili bir şekilde dolaşımdan kaldırarak yapıldığını belirtmekte fayda var. Mevcut verilere göre, kripto para birimi piyasaya sürüldüğünden beri toplam 410.30 trilyon SHIB yakıldı. Yazım sırasında SHIB, piyasa değeri ile 15. en büyük kripto para birimi ve yüzde 1.8’lik bir artış ile 0.00002247 dolardan el değiştiriyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir