Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.432
% 0.55
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.432
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Shiba Eternity Nedir?

Popüler memecoin Shiba’nın (SHIB) çıkaracağı Shiba Eternity oyunu gün geçtikçe ilgi toplamaya devam ediyor, biz de bu yazımızda Shiba Eternity nedir, derledik.

Oyun test aşamalarının tamamlanmasının ardından, 1 Ekim tarihinde tüm dünyanın kullanımına sunulması bekleniyordu. Buna karşın Shiba Inu, öncesinde bir sürpriz yapmak isteyerek oyunun indirme tarihini erteledi.

Shiba’nın Oyunu Shiba Eternity Nedir?

Shiba Inu’nun ekibi, Shiba Eternity adlı, çok beklenen koleksiyon kart oyununun dünya çapındaki çıkış tarihini yeniden planladı.

Shibtoken Twitter hesabı üzerinden yapılan duyura göre, Shiba Eternity, artık 1 Ekim 2022 yerine 6 Ekim 2022’de Android ve iOS App Store’da yerini alacak.

Bunun yanı sıra dünya genelinde yoğun ilgi gören Shiba Inu’nun yeni oyunu piyasalarda güçlü etki yarattı. IOS indirme platformu App Store’da yapılan uygulama puanlamasına göre, Shiba Eternity 5 yıldız üzerinden 4.9 puan aldı. Henüz test aşamasında olan oyunun yoğun ilgi görmesi, PlaySide Studios tarafından da takdire şayan görüldü.

Shiba Inu Oyunu aslında iki oyunu içeriyor, hem klasik bir mobil oyun hem de Shiboshi NFT’lerinin kullanılabileceği bir NFT oyunu şeklinde.

Playside Studios ve William Volk tarafından geliştirilen mobil oyun, daha çok sıradan oyuncular getirmek için tasarlandı. Oyunun Blockchain versiyonunun, Shiboshi NFT’lerine daha fazla değer katacak ve kazan-kazan öğelerini içermesi bekleniyor.

SHIB proje lideri Shytoshi Kusama’ya göre, Shiba Inu oyununun anlatımı aynı zamanda tüm SHIB ekosistemini kapsayacak.

Testler devam ederken ana odak şu anlık mobil oyun. Bununla birlikte, Blockchain versiyonu hakkında çok az bilgi çıktığı için, oyunlar arasındaki diğer farklılıklarının ne olacağı ise henüz bilinmiyor.

Shiba Eternity Oynanış Görüntüleri

Shiba Eternity, SHIB’den ilham alan binlerce kart içeren çok oyunculu bir koleksiyon kart oyunudur. Shytoshi’nin tweetlediği gibi, bunlar SHIB kurucusu Ryoshi’ye dayanan özel bir kart içerecek. Kartların tümü Shiba ekosistemine daha çok atıfta bulunuyor.

Shiba Discord moderatörü Queenie, en son AMA’da (Ask Me Anything) kartların geçmiş ikonik oyunlara saygı duyduğunu ve meme mirasını koruduğunu söyledi.

Shytoshi ayrıca oyunda yer alacak, Bonk Shiba Inu memesine dayanan bir SHIB takas kartını da ortaya çıkardı.

Oyun test aşamasındayken, oyununun tam oynanışı çevrimiçi olarak yayınlandı.

Shiba Eternity hakkında şu anda çok az bilgiye sahip olsak da planlanan tarih olan 6 Ekim’de tüm indirme platformlarında yayınlanacak olmasının ardından oyunun bu ilgiyi devam ettirip ettiremeyeceği ise Shiba topluluğu tarafından merak edilenler arasında.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir