Kriptolar:
29174
Bitcoin:
$62.776
% 1.54
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.34
Piyasa Değeri:
$2.30 T
% 0.50
Korku & Açgözlülük:
74 / 100
Bitcoin:
$ 62.776
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.30 T

Shiba Eternity, App Store’da İlk 20’ye Girdi

Shiba Eternity, çıkış yaptığı ilk gün App Store’da en popüler 20 oyun arasında girmeyi başardı.

Shiba Inu ve PlaySide Studios ortaklığı ile piyasaya sürülen Shiba Eternity, piyasaya sürüldüğü ilk gün büyük bir ilgi gördü. Oyun, Apple’ın App Store’unda en popüler oyunlar arasında 19. sıraya yerleşmeyi başardı.

Shiba Eternity, Büyük İlgi Gördü

Shiba Inu temalı oyun, kullanıcılar tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. Oyun çıktığı ilk günde en popüler 19. oyun olmayı başardı.

App Store’da hangi oyunun ne kadar indirildiği verisi görülemediğinden, Shiba Eternity’nin ne kadar kişi tarafından indirildiği ile ilgili bir bilgi söz konusu değil. Google Play’de ise oyun ilk günde 10.000’den fazla kullanıcı tarafından indirilmiş durumda.

Oyun, mekanik olarak dünyanın en çok satan kart oyunlarından Hearthstone ile benzerlikler taşıyor. Shiba Eternity’i indirmek ücretsiz olsa da, çeşitli paketler için belirli ücretler talep ediliyor.

Oyun, telif hakkı verilerine göre 2020 yılından beri geliştiriliyor. Bu durum, projenin Shiba Inu geliştiricileri tarafından en başından beri planlandığını ortaya koyuyor.

Oyunda bir SHIB yakma mekanizmasının da var olacağı ifade edilse de, şimdilik bunun nasıl gerçekleşeceği belirsizliğini koruyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir