Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$64.152
% 2.72
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 64.152
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

SHIB Yatırımcılarının Tamamı Zararda! Satış Artacak Mı?

Shiba Inu fiyatı hala daha düşük hedeflere bağlı bir biçimde hareket ediyor. Bu nedenle yatırımcılar, geçersiz kılma seviyesi ihlal edilene kadar trendi sürdürmeli. Bu makalede SHIB fiyat analizine erişebilirsiniz.

Shiba Inu fiyatı mevcut düşüş trendini sürdürüyor

Shiba Inu fiyatının Göreceli Güç Endeksi’nde baktığımızda popüler meme tokenin aşırı satım bölgesinde olduğunu görüyoruz. Göstergeye biraz daha daldığınızda, SHIB fiyatının, 2021 yılının Ağustos ayında 0.00000628 dolardan işlem gördüğü 24. seviyede bir piyasa tabanının kurulduğunu görüyorsunuz. Shiba Inu fiyatı şu anda 0,00000810 dolardan işlem görüyor. Ayılar 4 günlük grafikte aşağı yönlü bir mum oluşturuyor. Buna göre tokenin mevcut değeri, Ağustos 2021’deki dip seviyenin sadece %20 üzerinde yer alıyor. Ayrıca, Haziran ayının işlem aralığının üçüncü haftasında bir kararsızlık mumu devam ediyor. Bu nedenle Shiba Inu boğaları henüz güçlü bir hamle yapamadı.

SHIB yatırımcılarının %80’inden fazlası, tokenlerini zararda tutuyor

Tüm bunlara ek olarak, Blockchain analiz firması IntoTheBlock, SHIB için kârlılık verilerini yayınladı. Yakın tarihli rapora göre, Shiba Inu yatırımcılarının %80’i, varlıklarını zararda tutuyor. Yatırımcılar hiç kazanç sağlayamadığı için, tokenin fiyatının mevcut durumu hiç de şaşırtıcı değil. Piyasa koşulları bu şekilde devam ederse, Ağustos 2021’in en düşük seviyelerinin yeniden test edilmesi muhtemel.

Bu yaşanırsa SHIB, yüzde 100 değer kazanabilir

Shiba Inu fiyatı, tüm zamanların en düşük seviyesine, şimdi hiç olmadığı kadar yakın. Buna göre meme token, 0,00000429 dolarlık en düşük seviyeden yalnızca %45 yukarıda işlem görüyor. Ancak, kripto para piyasası söz konusu olduğunda, her şeyin çabucak değişmesinin mümkün olduğunu da bilmekte fayda var. Mevcut küresel ekonomik koşullar, kripto para piyasasının lehine dönerse, yükselişe dönüş oldukça muhtemel. Böyle bir senaryoda, ekonomik dinamikler, kriptoların lehine dönecektir ve bu da SHIB ve diğer altcoin’lerin yükselmesini sağlayacaktır.

Bununla birlikte SHIB’deki düşüş için bir geçersizliğin, 0.00001080 doların üzerinde bir ihlal ile yapılması mümkün. Bu yükseliş olayı ortaya çıkarsa, Shiba yatırımcıları, fiyatı en iyi ihtimalle 0,00001700 dolara kadar yükseltecektir. Bu fiyat seviyesi, şu an mevcut olan düşük piyasa koşullarından %100’lük bir artışı ifade ediyor.

Genel kripto para piyasası da düşüşte

Coinmuhendisi.com olarak bildirdiğimiz üzere, makro faktörler kripto para piyasasının çökmesinin ana nedeni olarak görülüyor. Genel olarak tüm dünyada, enflasyon oranları tavan yaptı. ABD’de enflasyon 40 yılın zirvesine ulaştı. Bunun sonucunda merkez bankaları faiz artışlarına gitti. Bu da yatırımcıların, kripto gibi riskli varlıklardan uzaklaşmasına neden oldu. Bununla birlikte Rusya-Ukrayna savaşı da piyasaları oldukça olumsuz etkiledi. Kripto alanı içerisindeyse, Celsius ve Three Arrows Capital’de yaşanan stETH krizi ve Terra’nın tokenlerinin çöküşü gibi olaylar, yatırımcıların güvenini büyük ölçüde sarstı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir