Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.277
% 0.85
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.277
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

SHIB, XRP, ADA ve Bu 5 Altcoin İçin Sıcak Gelişmeler!

Shiba Inu (SHIB), her hafta olduğu gibi dünyanın dört bir yanından küçük işletmelerin ödeme yöntemi listesine eklenmeye devam ederken, uzun süredir beklenen ETH 2.0 öncesi Ethereum ağı önemli bir güncellemeyi tamamladı. İşte haftanın altcoin haberleri…

SHIB, ETH, ADA ve XRP’den haftanın haberleri

  • SingularityNET, Ethereum ve Cardano arasındaki AGIX ERC-20 Dönüştürücü Köprüsü’nün 18 Nisan 2022’de Cardano mainnet’te kullanıma sunulacağını duyurdu.
  • Ripple’ın XRP Ledger’ına (XRPL) dayanan Solojenik merkezi olmayan borsanın arkasındaki ekip olan Sologenic Development Foundation, platformun yeni ve geliştirilmiş bileşenlere sahip olmasını sağlamak için mevcut DEX’ini yükselteceğini açıkladı. Duyuruya göre DEX platformuna diğer ağlardan daha fazla kripto para birimi eklemeyi planlıyor.
  • ‘DOCARR’ ve ‘Nova Taxi’, Shiba Inu’yu (SHIB) ödeme yöntemi listesine ekleyen son iki şirket oldu.
  • Ethereum (ETH) ölçeklendirme çözümü Arbitrum’un arkasındaki şirket olan Offchain Labs, büyük bir güncelleme olan Nitro’nun piyasaya sürüldüğünü duyurdu.
  • Pittsburgh Knights, bugün Theta pazaryerinde bir NFT koleksiyonu yayınladı ve parçaların fiyatı saatler içinde ikiye katlandı.
  • Avustralya merkezli kripto para borsası CoinSpot ile Melbourne merkezli lüks otomobil perakendecisi Dutton Garage arasındaki ortaklık, lüks araba ödemelerinin kripto para birimleriyle yapılmasını sağlayacak bir anlaşmaya imza attı.
  • Sky Mavis COO’su, Twitter hesabı üzerinden, Ronin saldırısında çalınan 625 milyon doların tüm sorumluluğunu üstleneceklerini duyurdu.
  • Etherscan’dan elde edilen verilere göre, bugün kısa bir sürede bilinmeyen bir cüzdan tarafından 8,5 milyardan (208.165 dolar) fazla Shiba Inu (SHIB) satın alındı.
  • Coinmuhendisi.com olarak aktardığımız üzere Ripple, XRP Ledger sürüm 1.9’un yayınlandığını duyurdu. Sürüm notlarına göre, bu değişiklik şu anda XRP Ledger’ın revizyon süreci kapsamında oylamaya açık ve bu da güvenilir doğrulayıcılardan %80’in üzerinde destekle iki hafta içinde bir protokol değişikliğine izin veriyor.
  • Ripple-SEC davasından bir gelişmede, SEC tarafı, William Hinman’ın e-postalarını göndermeyi reddederken, Empower Oversight tarafından paylaşılan yeni belgeler, eski SEC direktörünün Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun kurallarını ihlal ettiğini gösteriyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bu gönderi Altcoin’ te gönderildi ve , ’ te etiketlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir