Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$63.853
% 4.35
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 63.853
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

SHIB ve FLOKI Dev Duyurular Yaptı: Fiyatları Fırladı!

Popüler meme coin’lerden olan Shiba Inu (SHIB) ve Floki Inu (FLOKI), geçtiğimiz gün boyunca çeşitli duyurularda bulundu. Bu durum yatırımcıları heyecanlandırırken fiyatlarda da yükseliş gözlemlendi.

Floki Inu (FLOKI) ekibi, Valhalla Alpha Battle Arena Testnet’i piyasaya sürdü

Floki Inu, geçtiğimiz gün önemli bir duyuruda bulundu. Projenin oyunu olan Valhalla için testnet piyasaya sürüldü. Lansmanın bir prototip olduğu bildiriliyor, bu da FLOKI Topluluğunun oyunu test edeceği ve herhangi bir geri bildirimin takıma bildirileceği ve oyunu buna göre güncelleyecekleri anlamına geliyor. Bu şekilde FLOKI, topluluğunu en erken aşamalarda Valhalla’nın gelişimine doğrudan dahil ediyor.

Prototip test ağı, Optimism Kovan Testnet’te oynanabilir. Test tokenlarını  uygulamak ve talep etmek için ekip, bağlantıları resmi Medium blog gönderisinde paylaştı. Tam sürüm henüz piyasaya sürülmedi, ekip de buna dair bir duyuru yapmadı. Ancak testnet’in piyasaya sürüleceğinin belirlenmesinin ardından FLOKI fiyatı yüzde 18.7’nin üzerinde artış yaşadı ve 0.000030 dolardan 0.000039 dolara kadar yükseldi.

Shiba Inu (SHIB), moda alanına atılıyor

Shiba Inu (SHIB), İtalya merkezli İngiliz moda tasarımcısı John Richmond ile ortaklık kurarak Moda Endüstrisine girdi. John Richmond, özellikle bu tarihi duyuruyu herkese açık hale getirmek için Shiba Inu’nun resmi Twitter hesabını takip etti. Ortaklığın İtalya’nın moda haftasının son gününde ve Paris Moda Haftası’nın ilk gününde başlatılacağı söyleniyor. Bu ortaklık, SHIB’in büyük bir enerjiyle başka bir sektöre adım atmasını sağlayacaktır.

Bu etkinlikte Shiba Inu’nun baş geliştiricisi bir tweet attı ve bunun moda endüstrisini sonsuza dek değiştirecek başka bir güçlü ortaklık olduğunu söyledi. Ancak, ortaklıkla ilgili daha fazla ayrıntı henüz açıklanmadı. Daha önce 14 Şubat’ta SHIB’in Twitter hesabı resmi olarak bir video teaser yayınlamıştı. SHIB de bu duyurunun ardından yükseliş yaşadı ve 0.00002367 dolardan 0.00002630 dolara kadar yükseldi. Yazım sırasında, son 24 saatte yüzde 8.2 oranında değer kazanmış durumda.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir