Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.772
% 2.45
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.772
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

SHIB ve DOGE’u Çöpe Atan BoFA Analisti: Bu 3 Altcoin’e Bakın!

BofA Securities Kripto Para Birimi Başkanı Alkesh Shah, popülerliğiyle Shiba Inu (SHIB) gibi meme coin’lerin önünü açan Dogecoin’in (DOGE) neden 36 milyar dolarlık piyasa değerine sahip olduğu hakkında “hiçbir fikrinin” olmadığını söyledi.

Shah: DOGE’un piyasa değerinin neden yüksek olduğu hakkında bir fikrim yok

16 Mart’ta Columbia Business School tarafından düzenlenen bir web seminerinde Shah, bankanın en iyi 10 kripto para biriminin dijital varlık araştırması değerlendirmesinden bahsediyordu. Shah, Shiba Inu (SHIB) gibi coin’leri de popüler hale getiren ilk meme coin hakkında aşağıdaki ifadeleri kullandı:

Kullanım durumu olmayan Dogecoin’e bakıyorum ve neden 36 milyar dolar olduğu hakkında hiçbir fikrim yok. Açıklamam yok. Bu asla kullanım durumu olmayacağı anlamına gelmez. İnsanlar ona sahip olmak isterse, yapabilirler.

Shah’ın yorumları, altcoin’lere veya Bitcoin’in (BTC) yanı sıra coin’lere artan ilgi ve daha fazla pazar payı elde etme potansiyelleri hakkında daha geniş bir tartışmanın parçası olarak geldi. Shah’a göre, kullanım durumları genişledikçe daha fazla insan Ethereum (ETH), Solana (SOL) ve Polkadot’a (DOT) bakıyor.

En büyük ilgiyi SHIB görüyor

Bank of America, Twitter ve Reddit gibi sosyal medya platformlarında kripto varlıklarından bahsedilme sayısını analiz ederek perakende ilgisini de ölçtü. Analistleri, aylık bazda yüzde 392 artışla en büyük ilgiyi Shiba Inu’nun (SHIB) gördüğünü ve onu aynı dönemde yüzde 42 artışla DOGE’un izlediğini buldu. Uzman, aşağıdaki ifadeleri kullandı:

Gerçekten başarılı olduğunu bildiğiniz Shiba Inu, yine akıllı sözleşme gibi hiçbir işletim sistemi yeteneğine sahip değil; en çok sözü edilen ve en çok piyasa değeri olan coin’lerden biri.

coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere bazı endüstri gözlemcilerinin algılanan fayda eksikliğine rağmen, DOGE ve SHIB gibi meme paraları genellikle büyük perakendeciler ve şirketler tarafından bir ödeme yöntemi olarak kabul edilen ilk kripto paralarından bazıları olmuştur.  Yazım sırasında DOGE 0.13, SHIB ise 0.000025 dolardan el değiştiriyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir