Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.496
% 0.34
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.496
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

SHIB ve DOGE’dan Önemli Duyuru: 17 Mayıs’a Dikkat!

Büyük meme coin’lerden olan Shiba Inu (SHIB) ve Dogecoin (DOGE) için son zamanlarda yeni gelişmeler yaşandı. SHIB’in yakım portalı kullanıcıları belirli bir tarihte ödüllendirmeye başlayacağını söylerken DOGE, Meksika’nın en büyük kripto para borsasında listelendi.

Dogecoin (DOGE), Bitso’da listeleniyor

Meksika’nın önde gelen kripto para birimi borsası Bitso, yakın tarihli bir Twitter duyurusuna göre, meme kripto para birimi Dogecoin için destek ekledi. DOGE fiyatı haberlerde değişmedi ve şu anda 0.13 dolardan işlem görüyor. Borsa, yalnızca Dogecoin Blockchain’inde verilen tokenları desteklediğini vurguladı.

Coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere Bitso, Ocak ayında rakip meme coin’i Shiba Inu için destek ekledi. Geçen yıl, borsa 250 milyon dolar topladıktan sonra Amerika’nın ilk kripto para birimi tek boynuzlu atı oldu. Bitso ayrıca yıl sonuna kadar Brezilya’daki en iyi kripto para borsası olmayı hedefliyor.

Shiba Inu (SHIB) kullanıcıları, ödül almaya başlayacak

Twitter’da yayınlanan bir duyuruya göre, Shiba Inu sahipleri SHIB tokenlarını yakım ödüllerini 17 Mayıs’ta alabilecekler. İkinci en büyük meme coin’in arkasındaki ekip, merkezi olmayan finans projesi Ryoshi’s Vision (RYOSHI) ile bir bağlantı kurduktan sonra Nisan ayı sonlarında bir yakma portalı başlattı. Lansmanın ilk gününde sekiz milyardan fazla token yakıldı. Yakım portalının kullanıcıları, belirli sayıda SHIB tokenını yakım adresine göndererek dolaşımdan kalıcı olarak çıkardıktan sonra burntSHIB tokenlarını alacak.

Ardından BurntSHIB tokenları, Ryoshi’s Vision tokenlarının yerel tokenı olan RYOSHI ile takas edebilecekler. Kullanıcılar her iki haftada bir RYOSHI tokenları olarak ödüller alacaklar. BurntSHIB tokenlarının sahipleri, tüm işlemlerin yüzde 0,49’unu alma hakkına sahiptir. Bir katrilyon tokenla başlayan SHIB’in şu anda dolaşımda 54 trilyon tokenları var.

Kripto para biriminin toplam dolaşımdaki arzının yaklaşık yarısı, geçen yıl Ethereum kurucu ortağı Vitalik Buterin tarafından yakıldı. Programcı ayrıca, kendisine anonim kurucu ortak Ryoshi tarafından orijinal olarak hediye edilen SHIB tokenlarının bir kısmını da bağışladı. Shiba Inu kullanıcıları, coin’i daha kıt hale getirmek için tokenlarını yakıyor ve böylece değerini potansiyel olarak artırıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir