Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.336
% 0.01
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.336
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

SHIB ve Dogecoin Tahmini: Bu Seviyeler Çok Yakın!

Shiba Inu (SHIB) fiyatı haftalık açılış seviyelerinden yaklaşık yüzde 44’ün üzerinde düştü. Tüm zamanların en yüksek seviyesinden ise yaklaşık yüzde 90 fiyat kaybı yaşadı. Piyasalardaki düşüş trendi bir diğer meme coin Dogecoin (DOGE)’yi de etkiledi. Yaşanan büyük kayıpların ne zaman biteceği ve düşüş trendinin ne zaman son bulacağı merak konusu. Coinmuhendisi.com olarak, analistlerin Shiba Inu ve Dogecoin için bekledikleri seviyeleri ve fiyat analizlerini aktarıyoruz.

Shiba Inu teknik analizi ve beklenen seviyeler

Ichimoku açısından bakıldığında, Shiba Inu fiyatı garip bir şekilde tarafsız görünüyor… Haftalık Ichimoku grafiğinde SHIB, İdeal Ayı Ichimoku Kırılmasını oluşturmayan birkaç büyük altcoin’den biri olarak göze çarpıyor. SHIB’in bu kurulumu tetiklemek için tüm zamanların en düşük seviyelerinin altında kapanması gerekiyor. Haftalık grafikte bir Kumo Twist göstergesi, bugün ile önümüzdeki Çarşamba (18 Mayıs 2022) arasında gerçekleşiyor.

Kumo kırılmaları, Senkou Span A, Senkou Span B’yi geçtiğinde meydana gelir (Ichimoku Bulutu, rengi kırmızıdan yeşile veya yeşilden kırmızıya değiştirir). Bir kripto para birimi, bir Kumo Twist periyodunda güçlü bir eğilim gösteriyorsa, yüksek veya alçak bir salınım oluşturma olasılığı yüksektir. Bu nedenle, Kumo Twist, Shiba Inu fiyatı için olası bir düşük salınım olacağı konusunda uyarıyor. Kumo Twist yeni bir düşük salıncak oluşturursa, Shiba Inu fiyatının geri çekilmesi önemli olabilir. Bu, %50 Fibonacci düzeltmesine ve haftalık Kijun-Sen’e 0.000027 dolardan dönüşün yüksek ihtimal olduğu anlamına geliyor. Aşağı yönlü riskler mevcut olsa da, herhangi bir yukarı yönlü potansiyele kıyasla kapsam ve boyut olarak muhtemelen sınırlıdırlar. 0,000006 ABD doları, SHIB’inn herhangi bir düşüş eğilimi hareketinde vuracağı olası en düşük seviyedir.

Dogecoin teknik analizi ve beklenen seviyeler

Dogecoin fiyatı sadece bir hafta içinde bir yıllık likiditeyi sildiği için, fiyat ciddi bir satış görüyor. Dogecoin fiyatı, muhtemelen birçok uzun vadeli yatırımcıyı harekete geçiren seviyelerin altına düştü. Dogecoin fiyatı, önümüzdeki haftalarda muhtemelen tarihsel trend çizgisine düşebilir. Bir tepki görmek için ilk hedef 0,05 dolar seviyesi olabilir; bununla birlikte, DOGE fiyatı kanalın diğer tarafına 0,01 dolarda da düşebilir. 1,00 doların oldukça üzerinde uzun vadeli hedeflerle makro bir yükseliş görünümünü sürdürebilir. Dogeceoin düşüşünü yakalamak için, yatırımcılar, dolar-maliyet ortalama yaklaşımını göz önünde bulundurmalıdır. Dogecoin fiyatının düşük hacim altında satıldığını belirtmekte fayda var, bu da düzeltmenin sonunda sona ereceği ve bir gün başka bir boğa koşusunun gerçekleşeceği konusunda daha fazla ipucu veriyor.

Yükseliş senaryosunun geçersiz kılınması, efsanevi DOGE boğa koşusunu 0,0056 dolardan başlatan ilk dürtüsel dalgada yatmaktadır. Ayılar hiçbir koşulda bu seviyeyi geçemezler. Bu düşüş senaryosu gerçekleşirse, DOGE fiyatının tüm yükseliş trendi geçersiz olacaktır. Ayılar, mevcut Dogecoin fiyatından %100 düşüşle sonuçlanan tüm zamanların en düşük seviyelerini silebilirler.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir