Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$69.911
% 0.60
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 69.911
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

SHIB ve Bu 13 Altcoin Yatırımcılarının Dikkatine: Endeks Ekliyor!

Pazartesi günü, bir kripto para araştırma, analiz ve farkındalık uygulaması olan CryptoWire, Blockchain ekosistemi hakkındaki bilgileri güçlendirmek için Hindistan’ın ilk kripto para endeksi IC15’i piyasa sürdüğünü duyurdu. Firmaya göre endeks SHIB, DOT, SOL, BTC, ETH ve 10 kripto para biriminden oluşacak ve IC15 bileşenlerini içerecek. İşte ayrıntılar ve liste…

SHIB, BTC ve 13 altcoin IC15 endeksinde listeleniyor

CryptoWire’nin açıklamalarına göre endeks, dünyanın en likit kripto para borsalarında listelenen 15 likit kripto para biriminin performansını takip etmek ve ölçmek için hazırlanıyor. Piyasa hareketinin yüzde 80’inden fazlasını yakalayan endeks, bu nedenle, şeffaflığı artırmak için temel bir piyasa izleme ve değerlendirme aracıdır. CryptoWire, endeksin temel değerinin 10,000 olarak ayarlandığını ve baz tarihinin 1 Nisan 2018 olduğunu da paylaşıyor.

Binance, 5 Ocak’ta 9 altcoin çiftini listeliyor. Ayrıntılar coinmuhendisi.com‘da.

IC15 endeksindeki kripto para birimleri

CryptoWire’nin resmi duyurusuna göre endeks aşağıdaki kripto para birimlerini içerek.

  1. Bitcoin
  2. Ethereum
  3. XRP
  4. Bitcoin Cash
  5. Cardano
  6. Litecoin
  7. Binance Coin
  8. Chainlink
  9. Polkadot
  10. Uniswap
  11. Dogecoin
  12. Solana
  13. Terra
  14. Avalanche
  15. Shiba Inu

IC15’i başlatan CryptoWire İdari Müdürü Jigish Sonagara, endeksin verimliliğini detaylandırıyor:

Bu yalnızca “kazanmadan önce öğrenin” girişimini zorlamakla kalmayacak, aynı zamanda sektöre başka bir güçlü müdahaleyle de hizmet edecektir. Yaklaşımımız, olasılıkları değerlendirmek ve karar vermek için mümkün olan tüm araçları sunarak pazar gelişimini kolaylaştırmak ve riski mükemmel bir şekilde hafifletmektir.

  • Şirket, endeksin kripto madenciliği ve gerçek kripto piyasasının bir aynası, genel pazar hislerinin çeşitlendirilmiş bir temsiliyle birlikte sektörün bir barometresi olarak tasarlandığı görüşünü dile getirdiğini belirtti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir