Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.670
% 2.56
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.670
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

SHIB ve Bu 12 Altcoin Dev Haberler Duyurdu: İşte Detaylar!

Stellar, kripto borsası Mercado Bitcoin ile ortaklık kurarken, The Sandbox (SAND) Coinbase’in listelerine giriyor. Celestia, ilk modüler Blockchain ağı için Testnet’i başlatırken, Wormhole, Cosmos ekosistemine genişliyor. XcelTrip, Shiba Inu (SHIB) desteğini ekliyor ve Avalanche, ApeCoin DAO’nun metaverse geçişi için Subnet teklifi sundu. Ayrıntılar için bizi okumaya devam etmelisiniz…

Stellar, Sandbox, Celestia, SHIB ve bu altcoin’lerden önemli haberler var

Stellar, kripto borsası Mercado Bitcoin ile ortaklık kurdu

Stellar Development Foundation (SDF), Latin Amerika’nın en büyük borsası olan Mercado Bitcoin ile ortaklık kurdu ve Brezilya Merkez Bankası tarafından bir Central için kullanım örneklerini araştırmak üzere yürütülen ortak bir ortam olan LIFT Challenge Real Digital için seçilen dokuz projeden birini geliştirdi.

Brezilya Merkez Bankası Mart ayında, ülkenin merkez bankası dijital para birimi (CBDC) olan dijital Real’in geliştirilmesine yardımcı olmak için dokuz ortak seçtiğini söyledi. Kripto borsası Mercado Bitcoin, Santander Brasil ve Ita Unibanco da seçilen ortaklar arasındaydı. Bu, Merkez Bankası’nın geçen yılın sonlarında bir CBDC pilot programının 2022’de başlayacağını ve 2024’te tam sürümün sunulacağını duyurmasının ardından geldi.

Diğer yandan Stellar Development Foundation (SDF), PricewaterhouseCoopers’ı (PwC US) Blockchain protokolü elektrik tüketimini ve emisyonlarını değerlendirmek için bir çerçeve sağlamak üzere görevlendirdi.

The Sandbox (SAND) Coinbase’in listelerine giriyor!

Coinmuhendisi.com olarak bildirdiğimiz üzere, bugün akşam saatlerinde Twitter hesabından yaptığı açıklamaya göre Coinbase, yarın popüler metaverse coin’i The Sandbox (SAND)’ı listeleyecek. Müjdeli haber piyasada hemen etkisini gösterdi ve SAD, 1,23 dolardan 1,35 dolara sıçradı.

Coinbase’in duyurusuna göre, listeleme yarın TSİ 19:00’da gerçekleştirilecek. Bununla birlikte yatırımcılar şimdiden borsaya SAND gönderebiliyor. Borsa ayrıca, gerekli şartlar sağlandığında kullanıcıların SAND/USDT paritesinde trade edebileceklerini belirtti.

Celestia, ilk modüler Blockchain ağı için Testnet’i başlattı

Şirket Çarşamba günü yaptığı açıklamada, Katman-1 Blockchain’iCelestia’nın ‘Mamaki’ test ağını başlattığını ve bu sayede ilk tamamen işlevsel modüler Blockchain’iolmaya bir adım daha yaklaştığını duyurdu. Modüler ağlar, konsensüsü yürütmeden ayırarak, rakip katman-1’lerin güvenlik standartlarını korurken, kullanıcıların kendi Blockchain’lerini uygun ölçekte döndürmelerine olanak tanıyor.

Girişim şirketi NFX, Cosmos geliştiricisi Zaki Manian ve bir avuç başka kişi tarafından desteklenen proje, teknolojisinin katman-1 rekabetinin “monolitik çağına” bir son verebileceğine ve nihayetinde kitlesel kabul için daha egemen ve ölçeklenebilir bir çözüm sunabileceğine inanıyor.

Wormhole, Cosmos ekosistemine genişliyor

Jump Crypto tarafından desteklenen cross-chain köprü olan Wormhole, Cosmos ekosistemine doğru genişliyor ve projenin temel katman Blockchain ile 11. işbirliğini işaret ediyor. Wormhole, Cosmos ile yerel olarak iletişim kurabilen Ethereum uyumlu bir Blockchain olan Injective ile ortaklık kurdu.

Injective Labs CEO’su Eric Chen yaptığı açıklamada, ‘Wormhole kripto endüstrisinde büyük bir güç olduğundan, ortaklık Injective ağını genişletmeye ve Blockchain’in üzerine inşa edilmiş yeni dApp’leri desteklemeye odaklanacak’ dedi.

XcelTrip, Shiba Inu (SHIB) desteğini ekliyor

Yeni nesil, merkezi olmayan bir seyahat ve rezervasyon platformu olan XcelTrip, Shiba Inu (SHIB) için destek ekledi. Duyuru, şirket tarafından tweet yoluyla kamuoyuna açıklandı. Bu son eklemenin yanı sıra, seyahat şirketi, büyük olanlar da dahil olmak üzere dokuz kripto para birimini daha kabul ediyor. Listede Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Tether (USDT), Binance Coin (BNB), Litecoin(LTC), Bitcoin Cash (BCH), XcelDefi (XLD), XDC Network (XDC) ve XcelToken Plus ( XLB).

XcelTrip, kullanıcılarına merkezi olmayan bir seyahat ekosistemi sağlıyor. Bu merkezi olmayan seyahat ekosistemi, kullanıcıların seyahat planlaması ve rezervasyonunda aracılara ihtiyaç duymadan seyahat hizmeti sağlayıcılarına doğrudan bağlanmasına ve erişmesine olanak tanıyor. Şirket, bu sistemi tamamen merkezi olmayan hale getirmek için kripto benimseme ve kullanım durumlarından yararlanmak için bir platform ve temel oluşturdu.

Avalanche, ApeCoin DAO’nun metaverse geçişi için Subnet teklifi sundu

Avalanche (AVAX) geliştiricileri, ApeCoin (APE) topluluğundan Bored Ape Yacht Club (BAYC) metaverse’ini Avalanche subnet’i olarak oluşturmaları için bir teklif sundu. Teklif, BAYC metaverse’i olan Otherside’ın Avalanche’ın düşük ücretli ve yüksek hızlı ağından faydalanabileceğini savunuyor.

Ethereum Blockchain’e rakip olan Avalanche, ek olarak geliştirme maliyetlerini desteklemek için 290 milyon dolarlık bir teşvik programına erişim sağlayacak. Buna ek olarak teknik uzmanlık ve pazarlama desteği de sunacak.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir