Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$71.381
% 1.98
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 71.381
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

SHIB ve Bu 10 Altcoin’den Müjde: Artık Porsche Alabilirsiniz!

Popüler memecoin Shiba Inu (SHIB)’nun ana akım benimsenmesi hızlı bir şekilde büyümeye devam ediyor. Blockchain ödeme teknolojisinde dünya lideri BitPay, geçtiğimiz günlerde Porsche Towson ile ortaklık yaptıklarını açıkladı. İşte söz konusu ortaklığa dair detaylar…

SHIB, Porsche ile ortaklık imzaladı

Dogecoin rakibi olan Shiba Inu (SHIB)’nun benimsenmesi her geçen gün artarak devam ediyor. BitPay kısa bir süre önce Porsche Towson ile ortaklık yapılacağını duyurdu. Söz konusu ortaklık, Premier Towson Porsche Bayisinin araç satın alımları için meme temalı kripto para birimi olan Shiba Inu’nun ödemesini kabul etmesini sağlayacak. BitPay’in bu haberi duyurduğu tweet ise şöyle:

Altcoin’in yeniden bir ödeme olarak kullanılmasına dair ortaklık şu andan itibaren Porsche Towson’ın Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Ethereum (ETH), Wrapped Bitcoin (WBTC), Litecoin (LTC), Dogecoin (DOGE)’la birlikte Shiba Inu (SHIB) kabul edebileceği anlamına geliyor. Yapılan açıklamaya göre dünyaca ünlü şirket ayrıca araç alımları için 5 farklı dolara sabitli stablecoin olan GUSD, USDC, USDP, DAI ve BUSD’yi de ödeme yöntemi olarak kabul ediyor.

Porsche, kripto benimsemesini sürdürüyor

Dünyaca ünlü araba markası Porsche, merkezi Stuttgart, Baden-Württemberg, Almanya’da bulunan yüksek performanslı spor otomobiller, SUV’ler ve sedanlarda uzmanlaşmış bir Alman otomobil üreticisi olarak biliniyor. Porsche Towson, Baltimore bölgesindeki Porsche ile ilgili her şey için Towson, Yorktown, Cockeysville ve Baltimore sakinlerine hizmet veriyor. Şirketin Shiba Inu (SHIB)’yu bir ödeme yöntemi olarak kullanılabileceğini açıklamasının ise altcoin’in fiyatına etkide bulunabileceği düşünülüyor.

Şirket, şahsen kontrol edilebilecek, hemen kiralanabilecek veya satın alınabilecek çeşitli yeni Porsche modelleri sunuyor. Yeni Porsche modellerine ek olarak, Porsche Towson ayrıca satılık ikinci el otomobil seçenekleri de sunuyor. Coinmuhendisi.com olarak daha önce bildirdiğimiz üzere, 14 Nisan 2022’de BitPay, VIP Travel konusunda uzmanlaşmış lider bir ajans olan Taylor Travel Management Group’un tüm hizmetleri karşılığında kripto para kabul etmesini sağladı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir