Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$63.484
% 2.11
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.484
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

SHIB ve BTC’yi Unutun: Analistler, 2022 İçin Bu Altcoin’leri Seçti!

Fed’in daralma politikası ve kripto piyasasının son performanslarıyla Korku ve Açgözlülük Endeksi 10/100’e kadar geriledi. Bununla birlikte, SHIB ve BTC dışında birkaç altcoin, önümüzdeki yıl topluluğun dikkatini talep ediyor. Örneğin IOTA, 2021’de platformunda bir beta sürümü aracılığıyla akıllı sözleşme yeteneklerini entegre etti. Dahası, 2022’de de beklenebilecek birkaç ortaklık ve lansman olabilir. Gelin, analistlerin seçimlerinden 2022 görünümüne göz atalım.

SHIB ve ETH’nin ötesinde bu altcoin’ler 2022’ye odaklanmayı talep ediyor

Yakın tarihli bir yayına göre, IOTA’nın odak noktası artık gelişmeleri mainnet aşamasına ulaştırmak. Bununla birlikte, proje üzerine inşa edilen bazı NFT ve metaverse projeleri hazırlanıyor. Bu, Disentangle ve IOTA Plus gibi erken aşamaları içermektedir. Bununla birlikte, kripto analisti Lark Davis, yaklaşmakta olan SOL metaverse SOLICE’nin de ilginç bir proje olduğuna inanıyor. Analist, yakın tarihli bir tweet’te altcoin projesine dair şunları söyledi:

Herkes temelde bir sonraki Sandbox’ı, bir sonraki Decentraland’ı arıyor. İşte bunun versiyonu olabilecek bir şey.

  • SOLICE’nin 2022 yılının ilk çeyreğinde, platformun Solice metaverse’de mini oyunlar tanıtması ve ayrıca stake etme ve LAND ön satışlarını tanıtması bekleniyor.

Kripto piyasasındaki bir sonraki odak Terra olabilir. Kripto analisti Route2FI kısa süre önce, Anchor gibi ilginç protokollerine dikkat çekerken LUNA’nın değerinin düşük olabileceğini belirtti. coinmuhendisi.com olarak hazırladığımız, aşağıdaki tweet’in ayrıntılarına buradan göz atabilirsiniz.

DeFi altcoin projeleri

İleriye dönük olarak, analist Davis, altcoin benimsenmesi büyük seviyelerde olduğu için 2022 listesine Chainlink’i de dahil ediyor. Geçen yıl boyunca, Chainlink Ağının Toplam Değerinin (TVS) 75 milyar doları aştığını gördü, bu da her yıl 10 katın üzerinde bir artış anlamına geliyor. LINK dışında, popüler Twitter analisti CredibleCrypto dikkatleri Curve (CRV) ve Convex Finance üzerine çekiyor:

Bu altcoin’ler her ikisi de hala büyük potansiyele sahip olduğunu düşünüyorum. Her ikisi de piyasa değeri olarak gerçekten birkaç milyar dolar değerinde.

Özellikle, Convex’in DeFillama’da 20 milyar dolara yakın toplam kilitli (TVL) değeri var ve geçen ay en iyi performans gösteren token’lerden biriydi. Lark Davis’e göre projelerin kilitli arzını göz önünde bulundurmakta fayda var:

Bu altcoin’lerin her ikisinin de arzının çoğu kilitlendi. Bu, piyasada çok küçük bir arzın dolaştığı anlamına geliyor. Bu da buna gerçekten büyük bir fiyat katalizörü olarak bakabileceğimizi anlatıyor.

Yukarıda belirtilen projelerin yanı sıra, kripto Davis, Moonbeam gibi yeni lansmanları nedeniyle Polkadot’ta yükselişe geçiyor. Bununla birlikte, 2022’nin heyecan verici bir yıl olacağını düşünüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir