Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.200
% 1.89
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.200
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

SHIB Uçuyor! Analistler: Bu 4 Gelişmeyle Daha Fazlası Geliyor!

Shiba Inu (SHIB) fiyatı geçen hafta patlayarak kripto ayı piyasasını ve rakibi Dogecoin’i geride bıraktı. Shiba topluluğu, Shiba Inu ekosisteminin Binance’deki BONE listelemesinin yakın olduğuna inanıyor. Çünkü borsa, tokenı izleme özelliği getirdi. İşte SHIB ekosistemindeki son gelişmeler…

Binance, BONE için fiyat izleme özelliği ekledi

Coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere dünyanın en büyük kripto para borsası kısa süre önce BONE için fiyat takip özelliğini ekledi. Binance’in BONE fiyatını listeleyen sayfası, coin’in ticaret için Binance’de listelenmediğini açıkça belirtiyor. Binance, kullanıcıların merkezi olmayan bir borsada Ethereum kullanarak BONE satın almalarını öneriyor. BONE, Shiba Inu ekosisteminin yönetim tokenıdır. Yakında Shibarium 2. katman çözümünde işlem maliyetlerini ödemek için kullanılacaktır. Token, Shibarium’un piyasaya sürülmesini beklediğinden, yatırımcıların dikkatini çekti.

ShibArmy, Binance’de BONE’un listelenmesinin yakın olduğuna ikna oldu. Bu spekülasyon, Shiba Inu sahipleri arasında yükseliş hissini tetikledi. Geçen hafta SHIB, çift haneli bir fiyat rallisini ateşledi. Binance, BONE’un listelenmesiyle ilgili herhangi bir açıklama yapmadı. Kripto paranın platformdaki kullanıcılara maruz kalmasını fiyat izleme özelliğiyle sınırladı.

Oyun geliştiricisi, takipçileriyle SHIB yakımını destekliyor

Bağımsız bir oyun geliştiricisi olan Travis Johnson, kullanıcıları Audible denemesine kaydolmaya davet etti. Amazon’un tavsiye programı aracılığıyla toplanan komisyon, Shiba Inu coin’lerini yakmak için kullanılacak. Şimdiye kadar Johnson, 1 milyon Shiba Inu yakmak için yeterli fon topladı. Johnson, Twitter’daki takipçilerine, kayıtlar 100, 1.000 veya daha yüksek olduğunda Shiba Inu miktarının artacağını söyledi.

Shiba Inu yakım oranı yüzde 1.405 arttı

Her gün daha fazla sayıda Shiba Inu’nun yakılmasıyla, yakma oranında büyük bir artış var. Shibburn portalından alınan verilere göre, son 24 saat içinde 57.4 milyon Shiba Inu coin’i yakıldı. Yakım, coin’leri Shiba Inu’nun dolaşımdaki arzından çeker. Onları ölü bir cüzdana göndererek kalıcı olarak dolaşımdan kaldırır. Yakma oranındaki artış, arta kalan tokenların değerini artırdığı için Shiba Inu sahipleri arasında bir yükseliş hissi uyandırdı. Shibburn’e göre şimdiye kadar 410.37 trilyon Shiba Inu yakıldı.

Ethereum balinası 1.57 milyon dolar değerinde SHIB aldı

Son kan banyosunda, “BlueWhale0073” olarak tanımlanan bir Ethereum balinası, 1.57 milyon dolar değerinde Shiba Inu aldı. BlueWhale0073’ün 163.2 milyar Shiba Inu tokeni satın alması, yatırımcının portföyündeki SHIB varlıklarını artırdı. Büyük cüzdan yatırımcıları, fiyat düşüşü sırasında sürekli olarak Shiba Inu biriktiriyor. Portföylerindeki SHIB sayısını artırıyor. Balinanın satın alındığı sırada Shiba Inu, fiyatında küçük bir düşüşe tanık olmuştu. Bununla birlikte, meme coin tüm zamanların en yüksek seviyesinin yüzde 87.3 altında işlem görmeye devam etti.

Analistler Shiba Inu fiyat grafiğinde yükseliş sinyallerini belirlediler

InvestingCube’deki kripto analistleri, düşüş trendinden net bir kopuş tespit etti. Ticaret hacmindeki ani bir artışla analistler, Shiba Inu’nun kırılma yaşayacağını doğruladılar. Boğaların 0.00001200 ve 0.00001585 doları hedefleyebileceğine inanıyorlar. FXStreet analistleri, Shiba Inu fiyatının toparlanması sırasında bir zorlukla karşılaşabileceğine inanıyor.

Bu sırada SHIB fiyatı, son 24 saatte yüzde 15’e yakın değer kazancı elde etti. Coin’in fiyatındaki artış, piyasa değerini de yükseltti. Kripto piyasasının ciddi bir düzeltme yaşadığı geçen haftalarda coin, piyasa değeri ile 18. sıraya kadar düşmüştü. Yazım sırasında 12. sıraya yükselmiş durumda. 7 günlük artışı da yüzde 50’ye oldukça yakın.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir