Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$63.569
% 2.23
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.569
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

SHIB, Solana’yı Unutun: Bu 4 Altcoin’e Bakın!

Solana (SOL), geçen yıl %11.000’in üzerinde bir artışla piyasanın en iyi performans gösterenlerinden biriydi. Shiba Inu ise 2021 yılına damga vuran meme token olarak akıllarda kaldı. Analist Emma Newbberry’e göre 4 popüler altcoin projesi, bu yıl Solana ve Shiba’yı (SHIB) yenmek için iyi bir konumda. Yazının devamında, bunun nedenlerine göz atalım.

Bu 4 altcoin SHIB ve Solana’yı geride bırakabilir

Polygon (MATIC)

Polygon, Ethereum için bir katman 2 çözüm toplayıcıdır. Ethereum’un ağ tıkanıklığı ve yüksek ücretlerle karşı karşıya kaldığı bazı sorunları azaltır, bu nedenle genellikle kripto uzmanlarının favori kripto para listelerinde yer alıyor. Ethereum aşamalı bir yükseltme sürecinde, ancak merge (birleşme) en azından gelecek yıla kadar tamamlanmayacak. O zaman bile, Polygon muhtemelen ağın performansını iyileştirmede oynayacak bir role sahip olabilir. Inc42 tarafından yapılan araştırmaya göre, Polygon, işlem hızı açısından Solana ile rekabet edebilir ve ağında 7.000’den fazla dApp’e sahip.

Cardano (ADA)

Cardano, piyasaya ilk giren olmak yerine akran incelemelerine ve testlere odaklanarak, geliştirmeye yavaş ve istikrarlı bir yaklaşım getiriyor. Sonuç olarak, akıllı sözleşme özelliğini yalnızca geçen Eylül ayında kullanıma sundu ve Cardano ekosisteminde yeni uygulamaların başlatılması zaman aldı. Şu anda geliştirilmekte olan 900’den fazla projeye ve artan sayıda yeni cüzdana sahip. Kurucu Charles Hoskinson, “daha yeni başladıklarını” söylüyor.

Avalanche (AVAX)

Avalanche, bazılarının potansiyel bir Ethereum alternatifi olarak gördüğü, gelecek vadeden bir başka akıllı sözleşme kriptosu. Artan sayıda aktif Avalanche kullanıcısı var ve DeFi Llama’ya göre, platformundaki projelere Solana’dan daha fazla yatırım yaptı. Ayrıca Avalanche, kriptoda yeni olan kişilerin sistemle etkileşimini kolaylaştıracağını umduğu yeni bir kripto cüzdanı üzerinde çalışıyor.

Cosmos (ATOM)

Cosmos, Blockchain’lerin birbirleriyle iletişim kurmasına yardımcı olan, birlikte çalışabilirliğe odaklanan akıllı sözleşmeli bir kripto para birimidir. Kripto piyasası daha çeşitli hale geldikçe ve geliştiriciler farklı platformlar kullandıkça, birlikte çalışabilirlik daha gerekli hale geliyor. coinmuhendisi.com haberlerinde yer verdiğimiz üzere Grayscale, kısa süre önce akıllı sözleşme fonuna Cosmos’u ekledi. Fon, Ethereum alternatiflerine odaklanıyor ve Cosmos, hodl’ların yaklaşık %5’ini oluşturan sekiz kriptodan biri. Burada listelenen diğer bazı projeler gibi, Cosmos’un da bazı tanınmış destekçileri var ve multi chain kripto projelerinin geliştirilmesine büyük yatırım yapıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir