Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.619
% 0.42
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.619
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

SHIB Serbest Düşüşte: DOGE, AVAX ve DOT’un Gerisine Düştü!

Kasım ayında kripto piyasaları kasıp kavuran Shiba Inu, son haftalarda yaşanan piyasa düzeltmesinin geldiği noktada Dogecoin’in ve AVAX’ın altına düşmüş görünüyor. SHIB, piyasa değerine göre yapılan sıralamada bu iki altcoin projesi ile son aylarda kıyasıya bir yarışın içerisinde olmuştu. Detaylar coinmuhendisi.com’da.

SHIB yerini kaybetmeye devam ediyor

Popüler meme coin projesi Shiba Inu etrafındaki olumsuz duygu, tokenin ATH’sine ulaştıktan sonra başlayan fiyat düşüşünden sonra bir türlü toparlanamamasından sonra kalıcılaşmaya başlıyor gibi. Sinir bozan piyasa performansına ek olarak, Shiba Inu, piyasa değeri ile ilk on coin arasında bir zamanlar kazandığı yerini AVAX, Dogecoin ve DOT’a kaybederek hayal kırıklığı yarattı. Geçen ay boyunca, Shiba Inu’nun piyasa değeri, Aralık başında ani bir artış ve 28 Aralık’ta başlayan güçlü bir düşüşle istikrarsız bir seyir izledi. SHIB’nin %1.000’lik rallisi sırasında, tokenin piyasa değeri 50 milyar dolara ulaştı ve Solana gibi endüstri devlerini geride bıraktı ve CoinMarketCap’e göre ilk 5’e girdi. Ancak yüksek oynaklık ve çok sayıda kısa vadeli trader aksiyonu nedeniyle, ani fiyat düşüşü yaşayan meme coinin değeri derin bir düzeltme ile 17 milyar dolara kadar düştü.

20 Aralıkta beklenmedik bir toparlanma başlamasıyla birlikte meme tokenin kapitalizasyonu 5 günden kısa bir sürede 15 dolardan 21 milyar dolara yükseldi. Ancak bireysel yatırımcıların alım gücünün olmaması nedeniyle, ralli uzun sürmedi ve kısa bir süre sonra sona erdi. Varlık, bazı sahip ve yatırımcılara büyük kazançlar sağlarken, varlığın mevcut durumunda, traderların ve yatırımcıların çoğunluğu SHIB’yi tutarak paralarını kaybediyor. Token, tüm zamanların en yüksek seviyesinden bu yana değerinin %60’ından fazlasını kaybetti ve herhangi bir toparlanma belirtisi de göstermiyor. Balinalar ve büyük adresler varlığı satın almaya devam ederken, çoğu bireysel yatırımcı varlıktan çıktı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bu gönderi Altcoin’ te gönderildi ve ’ te etiketlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir