Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.574
% 0.30
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.574
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

SHIB, SAND ve AXS: 2 Analist Bu Seviyeleri Bekliyor!

Analist Jonathan Morgan Shiba Inu’nun Dogecoin’den daha iyi performans göstereceğini söylüyor, çünkü SHIB 0.000054 dolara bir kırılmayı hedefliyor. Analist Akash Girimath ise Sandbox’ın bir geri dönüş kurulumu oluşturduğu için 5 dolara yükseliş hareketini göreceğini söylüyor. Grimath ayrıca AXS’ın iki engelin üstesinden gelebilirse, %30 çıkış rallisini görebileceğine işaret ediyor. Detaylar Coinmuhendisi.com’da.

SHIB fiyat hareketlerinde gelecek seviyeler

Shiba Inu fiyat hareketi, geçen Pazartesi gününe kıyasla sadece küçük bir miktar düştü. Boğalar şimdiye kadar aşağı yönlü riskleri Ichimoku Bulutunun alt kısmıyla sınırlı tuttu. Shib fiyatı geçen hafta boyunca marjinal artışlarla aşağı doğru kaymaya devam etti. Bununla birlikte, Ichimoku Bulutunun alt kısmı güçlü bir destek bölgesi olarak hareket etti ve daha fazla satış yapılmasını engelledi. Jonathan Morgan’a göre Shib fiyatı önemli bir yükseliş kırılması için hazır olabilir.

Shiba Inu fiyatı, yakınlarda işlem gördüğü mevcut en düşük seviyelere rağmen bir miktar yükseliş yapısı oluşturdu. İdeal Boğa Ichimoku koparmasını gerçekleştirmek için gereken tüm koşullar, biri hariç eksiksizdi. Analiste göre, boğalar Shib fiyatını 0,000029 ila 0,000030 ABD Doları veya üzerinde bir kapanışa itebilirse, bu model tamamlanacak ve muhtemelen SHIBA’nın koşusunu 0,000054 ABD Doları değer alanına doğru genişletecektir.

Shiba Inu fiyatı için varsayımsal uzun vadeli giriş, mevcut O sütunundan oluşacak X’lerin üç kutulu tersine çevrilmesi üzerine bir satın alma durdurma emridir. Yayınlandığı tarihte, bu giriş 0,000028 dolardan gerçekleşecekti. Zararı durdurma dört kutulu bir durdurmadır ve kâr hedefi 0,000454 ABD dolarıdır. İki ila üç kutuluk bir son durak, girişten sonra elde edilen herhangi bir kârın korunmasına yardımcı olacaktır. SHIBA düşmeye devam ettikçe, giriş ve stop-loss birlikte hareket eder – ancak kâr hedefi aynı kalır. Giriş tetiklenmeden önce Shiba Inu fiyatı 0,000014 ABD Doları veya altına düşerse uzun vadeli işlem fikri geçersiz olur.

Sandbox boğa rallisi eşiğinde

Analist Akash Girimath’a göre, Sandbox bir geri dönüş kurulumu oluşturduğu için 5 dolara yükseliş hareketini tetikleyecek. Sandbox fiyatı, üçlü dip kurulumu oluşturduğu için büyük bir boğa rallisinin eşiğinde. Satın alma baskısındaki bir artış, SAND’ı %57 oranında 5 dolarlık psikolojik desteği etiketlemeye itebilir. 2.69 dolar destek seviyesinin altına yakın bir günlük mum çubuğu, yükseliş tezini geçersiz kılacaktır. Sandbox fiyatı, günlük grafikte bir alt dönüş paterni oluşturarak kendisi için yükseliş görünümüne işaret ediyor. En son geri çekilme, güvenilir bir destek alanı çevresinde sabitlendi ve köşede bir sıçrama olduğunu gösteriyor diyor analist.

Sandbox fiyatı, 15 Kasım 2021’de 2.69 dolardan 3.00 dolara uzanan bir talep bölgesi belirledi ve bu, boğaların SAND‘ı 8.48 dolarda yeni zirvelere taşımadan önce bir pit stop yapmasına izin verdi. Bu seviye, o zamandan beri fiyat için bir geri çekilme seviyesi olarak önemli olmuştur. Şimdiye kadar, Sandbox fiyatı, söz konusu talep bölgesini üç kez yeniden test ederek üçlü dip kurulumuna yol açtı. Bu teknik oluşum, düşüş trendinin sona erdiğini ve yakında bir yükseliş trendinin başlayacağını gösteriyor.

Bu görünümü destekleyen Sandbox fiyatı, yaklaşık bir haftadır konsolide oluyor ve bu da büyük bir hareketin beklediğini gösteriyor. 3,31 dolarlık engelin kesin bir şekilde kırılması, bir kırılmayı onaylayacak ve boğaların haftalık direnç bariyerini 4,71 dolardan yeniden test ettiğini gösterecek. Analiste göre, SAND‘ın burada yerel bir zirve oluşturması için iyi bir şans olsa da, rallinin bir uzantısı altcoin’in 5 dolarlık psikolojik seviyeyi işaretlediğini görebilir. Bu ekstra tırmanış, mevcut pozisyondan – 3.18 dolar – %58’lik bir yükseliş oluşturacaktır. Grimath’a göre, 2.69 dolar seviyesinin altına yakın bir günlük mum çubuğu, daha düşük bir dip oluşturacak ve Sandbox fiyatı için yükseliş tezini geçersiz kılacaktır. Bu gelişme, altcoin çöküşünü korkunç bir senaryoda 1,80 dolara görebilir.

AXS yüzde 30 ralliye hazır mı?

AXS iki engelin üstesinden gelebilirse, Axie Infinity fiyatı %30 çıkış rallisine işaret ediyor. Axie Infinity fiyatının yukarı yönlü hareketi iki engelle 55.11 dolar ve 59.06 dolar ile sınırlandırılıyor. Bu blokajların aşılması, haftalık bir direnç bariyeri ile aynı zamana denk gelen 72,19 dolarlık yüksek aralığa doğru bir artışla sonuçlanacak. 45.93 dolarlık düşük aralığın altına yakın dört saatlik bir mum çubuğu, AXS için yükseliş tezini geçersiz kılacaktır. Axie Infinity fiyatı, yolunda iki sert engelle karşı karşıya kaldığı için zirve yolculuğunda bir dönüm noktasında. Bu ablukaların ihlali, AXS’nin hedefine ulaşması için çok önemlidir, ancak başarısızlığın sebepsiz yansımaları olabilir.

Axie Infinity fiyatı, 45.93 dolar ile düşük aralığın altına düştü ve hızla toparlandı ve son dört günde %36’lık bir yükselişe yol açtı. Kısa bir süre için AXS 55.11 dolarlık direnç bariyerini yarıp geçti, ancak bunun üzerinde tutunamadı ve şu anda onunla boğuşuyor. Alıcıların bir araya geldiğini varsayarsak, Axie Infinity fiyatı, %50 geri çekilme seviyesi olan 59.06 dolarda bir sonraki bariyere yükseliş trendini sürdürecek. Burada boğaların gücü test edilecek. Analiste göre, bu görünüm yükseliş gibi görünse de, AXS için daha iyi bir alternatif, alıcıların toparlanması ve yükselmesi için 51,49 dolarda istikrarlı bir destek tabanı bulması olacaktır.

Bu bariyerden bir sıçrama, ilgilenen yatırımcıların uzun pozisyona girebilecekleri ve AXS’nin 55.12 dolar ve 59.06 dolardaki acil engelleri aşmasını bekleyebilecekleri yerdir. Bu blokajları kaldırmak, analiste göre, Axie Infinity fiyatının, haftalık direnç bariyeriyle kabaca aynı zamana denk gelen 72.19 dolardan yüksek bir aralık için koşmasının yolunu açacak. Toplamda, bu artış %40’lık bir yükseliş oluşturacak ve piyasa katılımcılarının kâr elde edebileceği bir nokta. Öte yandan, Axie Infinity fiyatı 51,48 doların üzerinde tutunamazsa, alıcılar arasında bir zayıflığa işaret edecek. Bir düşüş durumunda, Axie Infinity fiyatının 45,93 dolardan düşük bir aralıkta toparlanması için son bir şansı var.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir