Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$64.350
% 3.28
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 64.350
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

SHIB, Ripple, LINK ve Bu 4 Altcoin Dev Haberler Duyurdu!

NFT piyasasını çevreleyen son hype, neredeyse tüm büyük kripto para borsalarında listelenen ApeCoin (APE) odu. APE fiyatı 40 dolar zirvesinin ardından 13 dolar civarında işlem görmeye devam ederken, Ripple’nin “CBDC’nin Geleceği” geleceği olarak Arap merkez bankalarına tavsiye edilmesi altcoin piyasasındaki gelişmeler arasındaydı. Bu yazıda, SHIB ve LINK ile beraber haftanın en kritik altcoin gelişmelerini listeleyelim.

SHIB, Ripple, LINK ve 4 altcoin projesinden güncel gelişmeler

  • Launchpad platformu Pool Finance, seyahat firması Travala.com ile işbirliğini duyurdu. Her iki kuruluş da Poolz Finance’in kripto para birimini (POOLZ) Travala’nın ağına entegre etmek için ortak olacak.
  • Polygon ağ kesintisinin ardından, Blockchain projesi Heimdall’da sistemi v0.2.8’e yükseltecek bir hard fork uygulanacak.
  • Kripto para borsası Kraken, ATH fiyatının %98 altında işlem gören Internet Computer (ICP)’ı listeleyeceğini duyurdu.
  • Ripple, geliştiricilere bir milyar XRP finansmanı sağlayacağını açıkladı. Geliştirici finansmanı, kurumsal havaleleri desteklemek için oluşturulmuş XRP ledger üzerine açık kaynaklı projeleri teşvik edecek.
  • Ripple’den bir diğer haberde, Arab Monetary’den bir danışma grubu, RippleNet’i SWIFT’e doğrudan bir alternatif olarak listeledi. Arap merkez bankalarına SWIFT GPI ve önemli ölçüde RippleNet gibi sistemleri kullanarak “mesajlaşma protokollerini” geliştirmelerinin tavsiye edilmesi diğer gelişmeler arasında.

  • Balina izleyicisi WhaleStats, geçtiğimiz 24 saat içinde Ethereum balinalarının 1.99 milyon dolara değerinde 1.991.751 adet Chainlink (LINK) satın aldığını bildirdi.
  • Son 24 saatte 600 milyondan fazla Shiba Inu (SHIB) tokeni sonsuza kadar dolaşımdan kaldırıldı. SHIB Super Store, 595 milyondan fazla SHIB token’i ölü cüzdana göndererek token burn etkinlerine büyük bir ivme kazandırdı.

Bored Apes Yacht Club (BAYC) destekli kripto para birimi ApeCoin (APE), Binance, Coinbase, Huobi, Kraken, OKX, Bybit, FTX ve Gate.io borsalarda listelendikten sonra %40 fiyat artışı yaşadı. APE token’i listeleyen borsalara Paribu’da ekleniyor. Yerli kripto para borsası ApeCoin (APE) işlemlerini bugün 15:00’da açtı. Coinmühendisi.com olarak hazırladığımız Apecoin rehberine buradan ulaşabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir