Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$64.943
% 4.04
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 64.943
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

SHIB Mucidinden Bomba Haber: Önümüzdeki Haftalarda…

10.000 özel Shiba Inu (SHIB) tarafından oluşturulan NFT koleksiyonu Shiboshis, meme projesinin yılın geri kalanında kullanacağı en büyük kozu. Görünüşe göre Shiba’nın gizemli geliştiricisi Shytoshi Kusama, yeni NFT lansmanları eşliğinde Shiba’nın geleceğinden emin.

Shiba Inu (SHIB) devi haberi duyurdu: Önümüzdeki aylarda Shiboshi’ler geliyor

Shiba Inu geliştiricisi Shytoshi Kusama, kripto para piyasasının kan kaybettiği bir dönemde, önümüzdeki haftalar ve aylar için umutlarını körüklemek üzere Twitter’a döndü. Kendi sözleriyle:

SHIB’nin geleceği hiç bu kadar parlak olmamıştı…önümüzdeki haftalarda ve aylarda heyecanlanacak çok şey var.

https://twitter.com/N3oshi/status/1522766749640314882

Shiboshis hakkında soru soran bir SHIB kullanıcısına yanıt olarak, Shytoshi Kusama şunları söylüyor:

Shiboshi sohbetini yeni güncelledim, ancak nihai üretim üçlüsüne yaklaşırken Playside’dan daha fazlasını duyacağımızdan eminim.

Shiboshis nedir? Shiba için neden önemli?

Shiboshis, Shiba Inu tarafından yapılan ve Ethereum ağına kalıcı olarak kaydedilen 10.000 parçalık NFT koleksiyonudur. Her Shiboshi’nin kendine has özellikleri vardır.

Coinmuhendisi.com haberlerinde yer verdiğimiz üzere, Avustralya’nın halka açık en büyük video oyunu üreticisi Playside, geçtiğimiz Aralık ayında Shiboshi sahiplerinin NFT’lerini stratejik oyunlarda kullanmalarını sağlayacak Shiboshi Game’i oluşturmak için Shiba Inu oyunları ile bir işbirliği yaptığını duyurdu. Oyunun tasarımı, geleneksel olmayan “Shiboshi” kart oyununun sanat eserinden esinlenecek ve kart toplama, strateji ve dövüş yönlerini içeriyor.

Shiba Inu ekosisteminin yeni DEX, NFT ve metaverse projeleri bir yana, bazı balinaların ve uzmanların meme projesine olan güveni tam. Eski ABD’li politikacı David Gokhshtein, “Shib’in olağanüstü modelini” övüyor ve önümüzdeki 12 ayın ekosistemin nasıl gelişeceğini belirlemek için çok önemli olduğunu söyledi. Bunun haricinde ETH balinaları dev satın alımlarla Shiba’yı destekliyor.

SHIB balinalar arasındaki popülerliğini sürdürüyor

Shiba Inu en çok satın alınan token konumunu yeniden kazanırken, “Bombur” isimli bir balina 74 milyar SHIB daha aldı

WhaleStats tarafından yayınlanan son veriler, bir trilyon SHIB değerinde portföyüyle en büyük ETH balinalarından biri olan “Bombur”un önemli miktarda SHIB satın aldığını gösteriyor. WhaleStats tarafından en büyük 74. olarak derecelendirilen kripto balinası, 1.076.305 dolar değerinde ek 53.788.394.748 SHIB satın aldı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir