Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.864
% 3.13
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.864
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

SHIB Metaverse Ekibinden Yeni Paylaşım Geldi

SHIB Metaverse üzerinde Canyon adlı konsept bir seri çıkararak Metaverse’ü için son güncellemesi hakkında ipuçları verdi. Ekip bu güncellemeyi yaparken topluluğa da kulak verildiğinin altını çizdi.

Shiba blog gönderisinde bu olayın Shiba topluluğunun doruk noktası şeklinde değerlendirdi. SHIB platformda nasıl tarif edileceğini netleştirmek ve görsel konseptlerin kalitesini artırmak adına bu projede The Third Floor (TTF) görselleştirme stüdyosuyla çalışıldığını aktardı.

Shiba The Third Floor ile Ortaklaşa Konsept Seri Çıkardı

Shiba The Metaverse için The Third Floor ile ortaklık yaparak Canyon adlı konsept sanat eserlerini çıkardı. Shiba ekibi bu adımda blog yazısında bir ortamın ifade edildiği veya belirli bir görünümü ilettiği bir görsel temsil sürecinin en iyisini sunmayı amaçlandığını belirtti. Film ve video oyunlarında, atmosferle derin bir bağlantıya ilham veren belirli bir vizyon ve duygu sunmak için yaygın olarak kullanmayı hedeflediğini aktardı.

Canyon konsept sanat eserlerinden bir alıntı Kaynak:ShibaSwap Blog

Metaverse’te bulunması beklenen bu ortamların görselleri henüz siyah beyaz şekilde paylaşıldı.

Shiba’nın bloğunda yayımlanan yazıda konsept seri hakkında şöyle söz edildi:

“Canyon serisi dünyadaki nehirler, nefes kesen manzaraların etkisini artırır. Su kayağı, kaya tırmanışı, slot labirentleri, Royal George Asma Köprüsü, helikopter turu, mağara gezisi, binicilik parkurları gibi inanılmaz aktiviteleri deneyimleyerek kendinizi kaptırdığınızı hayal edin”

Canyon’daki ilham alınan alanlar da Shiba’nın bloğundaki yazıda kendine yer edindi. Bu ortamların Shiba’nın Metaverse’ünde ilerleyen zamanda yer alması bekleniyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir