Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.600
% 4.35
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.600
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

SHIB ile Spor Otomobil Satın Alınabilecek

Shiba Inu (SHIB) artık lüks ve spor otomobiller satın almak için ödeme aracı olarak kullanılabilecek.

Shiba Inu kullanıcıları, geçtiğimiz günlerde Travala iş birliğiyle kendilerine özel bir kampanyadan yararlanabiliyordu. Bu Shiba Inu’nun ilk iş birliği değil. Şirket daha önceki dönemlerde de birçok faaliyet alanında ticarete izin veren anlaşmalar yaptı. Bu kez işin boyutu bir adım daha yukarı taşınıyor ve yüksek varlıklı kullanıcılar için yeni bir deneyim fırsatı sunuluyor.

Spor Otomobil Şirketi SHIB Ödemelerini Kabul Edecek

Shiba Inu (SHIB) sahipleri yeni iş birliği sayesinde varlıklarını kripto ödeme işlemcisi BitPay aracılığıyla Koenigsegg hiper otomobillerini satın almak için kullanabilirler.

BitPay, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda, Ashburn merkezli bir lüks otomobil bayisi olan Exclusive Automotive Group (EAG) ile iş birliği yaptığını duyurdu. Aynı zamanda, bayiye bağlı olan Koenigsegg hiper arabalarının kripto para birimiyle satın alınmasını kolaylaştırdığını belirtti.

Aston Martin, Bentley, premium elektrikli otomobil markası Karma Automotive ve diğer egzotik otomobillerin de satışını yapan mağaza, artık bu lüks otomobiller için BitPay ortaklığı aracılığıyla Shiba Inu, Bitcoin ve Ethereum kripto para birimlerini kabul ediyor.

Koenigsegg, İsveçli süperspor otomobil, spor otomobil, roadster markasıdır. 1994 yılında yüksek performans otomobiller üretmek için Christian von Koenigsegg tarafından, İsveç’in Angelholm kentinde kuruldu. Günümüzde halen yüksek performanslı otomobiller üretmeye devam eden bir şirkettir.

Bu İsveç otomobillerinin en ucuzu 1,9 milyon dolarken, daha pahalı olanları özelleştirmeden önce 3 milyon dolara kadar çıkabiliyor. Lüks otomobiller son derece özelleştirilmiş olduğundan, sipariş verildikten sonra teslimat bir ila iki yıl sürmektedir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir