Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.277
% 0.85
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.277
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

SHIB Düşerken Bu Metaverse Coin Patladı: Yüzde 850!

Kripto para piyasası son zamanların kasvetli günlerini hızla üzerinden atmaya çalışıyor. Fed’in düşüş ivmesi yaratabilecek faiz artışı Bitcoin ve Ethereum dahil tüm altcoin piyasasına olumlu yansıyor. Bu esnada, popüler meme token Shiba Inu (SHIB) ve Dogecoin (DOGE) yaklaşık %3 değer kazanırken, bir metaverse coin %850’den fazla yükseldi. Bu patlamanın arkasında nedenlere göz atalım.

Shiba hafif yükselirken, bu metaverse coin %80 yaptı

Metaverse, kripto piyasasındaki en sıcak trendlerden biridir. Günün patlaması MetaworldPad, proje geliştiricilerin ve yatırımcıların sıfırdan metaverse projeleri geliştirmek için birleşebilecekleri bir platform sunuyor. MetaworldPad’in yatırımcıları için en önemli avantaj, indirimli fiyatlarla yeni metaverse coin ön satışlarına erken erişimdir. Yatırımcılar ayrıca USDT’deki tüm işlemlerden %9’a kadar pasif gelir elde edebilir. Bir DAO oylama sistemi kullanarak topluluk, projelerin launcpad’te listelenmesine karar verebiliyor. Projenin diğer yardımcı programları arasında tokenizasyon, NFT altyapısı ve oyna-kazan oyunları yer alıyor.

Diğer yandan, Shiba Inu geliştiricileri Shibarium adlı bir ölçeklendirme çözümü üzerinde çalışıyor ve meme token’e avantaj sağlayacak metaverse piyasasını hazırlanıyorlar. coinmuhendisi.com analizlerinde yer verdiğimi üzere SHIB, geçen haftadan bu yana çift haneli düşüş gördü ve tahminlere göre, Shibarium ile birlikte 2022’de 0.000033 dolar hedefine ulaşabilir. WhaleStats tarafından paylaşılan verilere göre, en büyük Ethereum balinaları 1,4 milyar doların üzerinde SHIB’ye sahip. Aşağıdaki grafikten de görüldüğü üzere, metaverse projeleri çeşitli lansmanlarla trendlerde kalmayı başarırken, oldukça yüksek dalgalı fiyat hareketleri sergilenebiliyor.

Meta World Pad nedir? Yeni metaverse projesi hakkında bilmeniz gerekenler

Ocak 2022’de piyasaya sürülen MetaWorldPad, benimseyenleri yeni bir metaverse çağına sokmayı amaçlıyor. Metaverse coin, sürekli gelişen sanal dünyanın altyapısını oluşturacak bazı son teknoloji yeniliklere ve projelere erişim sağlıyor. Bu projeler, yeni nesil P2E oyunlarını, NFT’leri, Blockhcian tabanlı sosyal ağları vb. içerir. Yeni belirtecin ekosistemi, geliştiriciler için oyunların ve uygulamaların sorunsuz token için API tabanlı altyapı sağlar.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir