Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$66.586
% 0.26
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 66.586
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

SHIB, Dogecoin ve Safemoon: Hangisi En Güçlüsü?

Shiba Inu mu Dogecoin mi? UFC Süperstarı Chuck Liddell memecoin rekabetini yeniden başlattı. Tüm zamanların en sevilen MMA dövüşçülerinden biri, en sevdiği meme tokenini seçmek için uğraşıyor. Seçim yapılacak meme coinler arasında Safemoon da var. Detaylar coinmuhendisi.com’da.

Safemoon, Doge veya SHIB?

UFC yıldızı Chuck Liddell, Dogecoin ve Shiba Inu arasındaki uzun süredir devam eden rekabeti yeniden alevlendirdi. “The Iceman” kısa süre önce en popüler iki meme coin ve Binance Smart Chain‘deki bir başka popüler kripto para birimi olan Safemoon arasında seçim yapmak için bir Twitter anketi yayınladı. Toplam 33.164 oyla Shiba Inu ve Safemoon birbirlerine yakınlar (sırasıyla %42 ve %43). Dogecoin oyların sadece %14,5’lik bir payını elde etmeyi başardı. Dogecoin fenomeni Matt Wallace, Safemoon topluluğunu ilk sırayı almak için sahte oy satın almakla suçladı. Liddell, Wallace’ın Dogecoin ile ilgili çok sayıda videosunu izlediğini iddia ederek kripto para yolculuğuna Kasım ayı başlarında başladı. Eski dövüşçü, orijinal meme tokenini kaçırmış gibi hissetti ve topluluğa Shiba Inu hakkında sorular sormaya başladı.

Süperstar savaşçı, son iki aydır Twitter’da takas edilemez tokenlerini kullanmakla da meşguldü. Mohawk saç kesimi ile tanınan Liddell, 2004 yılında Tito Ortiz ile yaptığı kavgada hafif ağır siklet unvanını kazandıktan sonra, tüm zamanların en büyük UFC yıldızlarından biri olarak ortaya çıktı. Mart 2020’de imrenilecek bir 21-9 skor rekoru ile emekli olduğunu duyurdu. Ancak, Kasım 2018’de Ortiz’e karşı son maçını kaybetti.

Liddell, kripto para birimlerini benimseyen tek UFC yıldızı olmaktan çok uzak. Eski MMA şampiyonu Ben Askren, yıllardır güçlü bir Bitcoin taraftarı. Mayıs 2020’de bir başka başarılı dövüşçü olan Eddie Alvarez, Askren’ın kendisini Bitcoin almaya ikna ettiğini duyurdu. UFC, değiştirilemez bir token (NFT) koleksiyonu yayınlama planını duyurdu.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir