Kriptolar:
29320
Bitcoin:
$66.484
% 0.05
BTC Dominasyonu:
%53.7
% 0.15
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 2.51
Korku & Açgözlülük:
73 / 100
Bitcoin:
$ 66.484
BTC Dominasyonu:
% 53.7
Piyasa Değeri:
$2.44 T

SHIB, DOGE, Bitcoin, ETH ve XRP: Bu Seviyeler Bekleniyor!

Fxsteet analisti Akash Girimath, SHIB için önemli tahminlerde bulunurken, başka bir Fxstreet analisti Filip L. Bitcoin, Doge, ETH ve XRP konusunda çarpıcı açıklamalarda bulunuyor. Coinmühendisi.com olarak bu iki analistin 5 popüler kripto para hakkındaki seviye tahminlerini mercek altına alıyoruz.

SHIB için gelecek seviyeler

Shiba Inu önemli destek seviyesini geri kazandıkça %25 artış gösteriyor. Shib fiyatı, yükselmek için 0.0000225 dolar bariyerinin üzerine çıktı. Bu toparlanma, analiste göre, SHIB sahipleri için muhtemelen %25’lik bir artışla 0,000283 ABD dolarına ulaşacaktır. 0,000202 doların altında dört saatlik bir mum çubuğu, yükseliş tezini geçersiz kılacaktır. Shiba Inu fiyatı, 7 Şubat’ın en yüksek seviyesi olan 0,000352 dolardan bu yana yaklaşık %38 düştü. Bu süre zarfında, düşüşe menzilin daralması da eşlik etti. SHIB fiyatında düşüşe rağmen, meme tokeni 0.0000223 dolarlık destek seviyesini üç kez etiketledi ve son iki kez kısaca altına itti.

Bu bariyerin üzerindeki toparlanma, Shiba Inu fiyatını yaklaşık %25 artırabilecek bir yükseliş trendiyle sonuçlanacak gibi görünüyor. Bu hareket, SHIB’nin haftalık direnç bariyerini 0.0000283 dolar olarak etiketlemesine izin verecek. Muhafazakar bir şekilde, Dogecoin katili için yukarı yönün sınırlanacağı yer burasıdır, oldukça yükselişli bir durumda, Shiba Inu fiyatının bir sonraki engeli 0,0000327 dolar olarak etiketleyerek toplam yükselişi %45’e çıkardığını görebilir. 0,000202 doların altında dört saatlik bir mum çubuğu, Shiba Inu fiyatı için yükseliş tezini geçersiz kılacaktır. Böyle bir hareket, SHIB’nin dokuz saatlik talep bölgesini 0,000193 dolardan 0,0000158 dolara uzanan yeniden test etmesinin yolunu açacaktır.

SHIB rakibi Dogecoin fiyatı da düşebilir

DOGE fiyat hareketi, yeşil yükselen trend çizgisi ve bu aracı üst çizginin boğaların üstlenemeyeceği kadar büyük olduğunu kanıtlayarak, 0.1197 dolardan olumsuz manşetlerden kesin bir ret aldı. Bunun yerine, fiyat hareketi giriş seviyesine geri döndü ve sanki her an aşağı yönde düşmeye hazırmış gibi ağır ve sarkık görünüyordu. Olası bir aşağı yönlü hedef 0.1137 dolar ve sonuncusu üçlü dip yaparak 0.1100 dolar olarak belirlendi. Ancak daha fazla kuyruk riski gerçekleşirse aşağı yönde daha da kırılma riski de var.

ABD seansı devraldığında, yatırımcılar bu çok kısa vadeli manşetlerin ötesine geçerek, devam etmeden önce onları kısmi hayal kırıklıkları olarak görebilirler. Bu, analiste göre, 0,1197 dolar üzerinden yukarı yönlü bir darbeye yol açabilecek satın alma faizinde bir artış anlamına gelir. Bu, analiste göre, kapıyı gün içinde 0.1242 dolara açacak ve muhtemelen 0.1357 dolar için tekrar izlenecek.

Bitcoin için fiyat tahmini

Bitcoin fiyatı 41,756.61 dolardan reddedildikten sonra düşüyor, 40.000 dolardaki destek gelecek hafta 45.000 dolara kadar bir sıçrama yaratabilir. Bitcoin fiyatı, Ethereum ve diğer kripto para birimleri, şiddetli bir gecikmiş rahatlama rallisinin ardından kâr etme modunda. 41.756,61 dolardaki Bitcoin fiyat reddi yatırımcıları korkutup kaçırabilir. Bitcoin (BTC) fiyat hareketi, 55 günlük Basit Hareketli Ortalama’nın (SMA) ve fiyat hareketini sınırlayan 39.780.68 dolar seviyesinin üzerine çıkarak düşüş savunma duvarında bir delik açtı. Bu bariyerlerin üzerinde net bir kapanış ile bu bölge artık boğaların kontrolüne geçti.

Barış görüşmeleri devam ederken, daha da ayrıntılı ve yakın zamanda olası bir atılıma işaret ederken, BTC fiyat hareketi hafta sonundan önce, analiste göre, 41.756,61 doları kıracak. Bu hafta sonu daha önce bahsedilen 41.756.61 dolar noktalı çizginin üzerinde bir kırılma ve 45.000,00 dolara doğru alanı açmayı bekleyin. Ayılar düşüş trendini sağlam tutmak ve fiyat hareketinin şimdilik çok yükselmesine izin vermemek isteyeceğinden, yoldaki tek seviye 44.088.73 dolarda bulunuyor ve bu da kırılması zor bir somun olacak.

FED kararının etkisi ne olacak?

Doların zayıflığı, FOMC’nin nispeten güvercin bir ileriye dönük rehberlik sunmasından sonra da yardımcı oluyor. Bu retorik, Ukrayna’daki durum çözüldüğünde değişebilir ve FED daha şahin bir şekilde müdahale etmek için ellerini serbest bırakacaktır. Bu, hisse senetlerinin ve kripto para birimlerinin belirsizliğine karşı yatırım getirisi olarak sabit geliri daha çekici hale getireceğinden, yatırımcı duyarlılığını sürükleyebilir. Bu durumda, yatırımcıların Bitcoin fiyat hareketinden kaçmalarını ve 2022’nin daha düşük seviyeleri olan 38.073 dolar ila 36.709 dolara düşüşe yol açmasını bekleyin.

Bugün hafif bir düşüşle birlikte, yatırımcıların durumu yeniden değerlendirmeleri, biraz kar elde etmeleri ve fiyat hareketi Çarşamba günkü yüksek seviyeden biraz düşerken muhtemelen pozisyonlarına daha da fazlasını eklemeleri bekleniyor. ETH fiyatı, 55 günlük SMA tarafından 2,745 dolar seviyesinde çok iyi korunuyor görünüyor. Gün içi fiyat hareketi bu seviyeye yaklaştığında, daha fazla boğanın katılmasını ve 3.018,55 dolar hedefiyle fiyat hareketini tekrar artırmasını bekleyin. Bu, yardım rallisi bugün ve yarın devam ederken muhtemelen Cuma gününe kadar elde edilecek %10’luk küçük bir kazanç anlamına gelir.

Ethereum fiyatının boğalara ihtiyacı var

Bununla birlikte, Ethereum boğaları tereddüt edebilir ve 55 günlük SMA’ya adım atamaz, bu da boğa kampı setleri arasında panik olarak daha fazla kar almayı tetikleyebilir. Bu, 2.695 dolara geri dönen bir spiral görür. ve çift bant genişliği 2,682,70 ABD Doları’dır ve normalde aşağı yönlü herhangi bir baskıya dayanmaya yeterlidir. Bununla birlikte, hareketle aynı zamana denk gelen olumsuz manşetlerde, 2.500,00 dolardan daha düşük bir seviyeye düşüş görmeyi bekliyoruz.

Ripple’ın (XRP) fiyat hareketi, boğaların 0,7843 doların üzerinde rahatça kapanmasının ardından piyasalara net bir yükseliş sinyali verdi. Bu tür bir yükseliş söylemiyle, piyasalar şimdi bu boğa koşusunun ne kadar güçlü olduğunu hafif bir düşüşle ve Çarşamba gününden itibaren yükselen fiyat hareketinden bu yana elde edilen en yakın destek seviyesini test etmek istiyor. FED başkanı Powell, güvercin faiz artırımı yaparak piyasalara biraz yardımcı oldu.

Analist: XRP fiyatında artış bekleyin

Ayıların, mevcut ilk desteğe yaklaşırken fiyat hareketini almak ve savunmak için bekleyen boğa sayısıyla eşleşmediği netleştiğinde, daha fazla artış bekleyin. Ripple fiyat hareketi için 0,7843 ABD doları, ABD’de 0,8390 ABD dolarına yakın bir sıçrama için mükemmel bir şekilde ayarlanmış. Yine bir günlük kapanışla bu seviyede bir yumruk bekleyin. Bu, Cuma günü sahneyi belirliyor ve 0,8390 ABD dolarında bir destek testi, ardından 0,8791 ABD doları seviyesinde bir isabet, grafiklerde işaretlenmiş ve ardından gelecek hafta 200 günlük SMA saldırısı.

Dün FED açıklamasıyla, merkez bankasının politika sıkılaştırmasını hızlandırabileceği için açık kuyruk riski mevcut. Bu, yatırımcı duyarlılığına ağırlık verecek ve XRP fiyat hareketinin bir düşüşe geçtiğini ve yatırımcıların geri çekildiğini görecektir. Böyle bir durumda, yeşil yükselen trend çizgisine 0,78 dolar civarında bir düşüş ve muhtemelen 0,73 dolara bile bir düşüş bekleyin; burada 55 günlük SMA devreye girecek ve düşen fiyat hareketini yakalayacaktır.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir