Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$64.235
% 3.70
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 64.235
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

SHIB Değil: Bu Meme Coin’de Balina İşlemleri Patladı!

IntoTheBlock verilerine göre, SHIB gibi bir memecoin olan Dogecoin balinaları büyük işlemlerde yüzde 126 artışla son 24 saat içinde diken üstündeydi. Kripto analiz firması IntoTheBlock’a göre bu işlemler 100 bin doları aşıyor. İşte detaylar…

SHIB rakibi memecoin, nisandan bu yana istikrarlı bir şekilde yükseldi

Dogecoin (DOGE), Elon Musk’ın Twitter Yönetim Kurulu’nun en yeni üyesi olarak açıklanmasının ardından 5 Nisan’da 0,1799 dolara yükselmişti. SHIB rakibi, Elon Musk ile ilgili haberlere yanıt olarak 0,146 dolarlık dip seviyelerinden tırmanarak yüzde 20’den fazla kazandı. Şu anda Twitter’ın en büyük bireysel hissedarı ve yönetim kurulu üyesi olan Elon Musk, DOGE ödemelerinin bir şekilde sosyal medya şirketinin platformuna entegre edilmesini isteyebilir.

Tesla CEO’su Elon Musk, son aylarda Dogecoin’in sadık bir destekçisi olurken, DOGE’un çevrimiçi ürün mağazasında ödeme için kabul edilmesine izin verdi. DOGE, Nisan ayının başından bu yana istikrarlı bir şekilde yükselirken iki ay içinde ilk kez 0.1799 dolara ulaştı. An itibariyle DOGE, yatırımcıların kâr etmesiyle günlük grafiğinde yüzde 12 düşüşle 0,1468 dolarlık mevcut fiyattan değer kaybediyor. Dogecoin boğaları 0.183 dolar bariyerini geçemedi ve bu nedenle fiyatını 0.151 doların en düşük seviyelerine itti.

Kripto para piyasası düşüşleri

IntoTheBlock verilerine göre, SHIB gibi bir memecoin olan Dogecoin (DOGE)’in karlılığı, son fiyat artışlarının ortasında yüzde 65’te kaldı. Bunların yanı sıra kripto para birimlerinin çoğunluğu yazım sırasında değer kaybettiğinden, kripto para piyasasının tamamı kar elde etmeye başlıyor. Dogecoin, günlük grafiklerde düşüşte olmasına rağmen son bir haftada yüzde 2,58’lik kazancını korumayı sürdürüyor.

SHIB ile büyük bir rekabet içinde olan DOGE’un yanı sıra lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) ise yaklaşık yüzde 4,5’lık bir oranla 45 bin doların altına düşerken, kripto para piyasasının geri kalanını da kendisiyle birlikte aşağı çekiyor. coinmuhendisi.com olarak daha önce bildirdiğimiz üzere Ethereum da Bitcoin’den daha iyi performans göstermezken, son 24 saatte yüzde 6,18 oranında düşüş yaşadı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir