Kriptolar:
29320
Bitcoin:
$66.071
% 0.26
BTC Dominasyonu:
%53.7
% 0.15
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 2.51
Korku & Açgözlülük:
73 / 100
Bitcoin:
$ 66.071
BTC Dominasyonu:
% 53.7
Piyasa Değeri:
$2.44 T

SHIB Değil: Balinalar, Bu Altcoin’den Yüklüce Aldı!

Piyasadaki satışların ortasında, TRON (TRX) ivme kazanmaya devam ediyor. TRX, bu ayın en büyük kazancı oldu. Son 24 saat içinde, altcoin balinaları SHIB yerine oldukça büyük miktarda TRX satın aldı.

TRX, SHIB ve Bitcoin’i geride bıraktı

Whale Alert verilerine göre, balinalar çok sayıda işlemde yaklaşık 293 milyon dolar değerinde TRX satın aldı. Balinalar, 3.56 milyar TRX tokeni Binance’den anonim cüzdanlara aktardı. İşlemler, toplamı 76 milyon dolar olmak üzere 2 postada gerçekleşti. 30 Mayıs 2022’de bir balina, yaklaşık 87.7 milyon dolar değer TRX satın aldı. En büyük işleminde Binance’den anonim bir cüzdana yaklaşık 960 milyon TRX aktardı. Whale Alert işlem kaydını aşağıdaki tweet’te aktarıyor.

Yazım sırasında, TRX ortalama 0.06399 dolardan işlem görüyor. Son günlerin yükselen trendini hafif bir düzeltmeyle geride bıraktı. Ancak, geçen aya göre hala %20 değerli durumda. Bitcoin ve Ethereum dahil en büyük kripto paralar bu esnada sırasıyla %17 ve %29 düştü.

TRON DAO üyelik kadrosunu genişletiyor

Three Arrows Capital’in resmi tezgah üstü (OTC) masası olan TPS Capital, daha önce TRON DAO Rezervinin sekizinci üyesi olarak adlandırılmıştı. Rezerv daha önce Falconx ağını üye listelerine dahil etmişti. TRON CEO’su Justin Sun da önümüzdeki haftanın USDD’ye bazı önemli güncellemeler getireceğini söyledi.

TerraUSD çöküşünün ışığında, TRON’un stablecoin’i USDD başarılı olabileceğini gösterdi. Çöküş telafi edilirken, USDD’nin tüm arzı 601 milyon dolara yükseldi. 24 saatlik işlem hacmi 62 milyon dolar.

Piyasa krizi sırasında donan TRON Blockchain’in toplam değeri bu yükseliş sayesinde arttı. Geçen ay, TRON’un TVL’si neredeyse %50 yükseldi. Kilitlenen toplam değer şu anda 5,9 milyar dolar. Yine de Ethereum en yüksek TVL’ye sahip olmaya devam ediyor.

USDD, 1 doların altında işlem göremeye devam ediyor

USDD , bir haftadan uzun süredir 1 dolarınaltında işlem görüyor. Pazartesi günü 0,943 dolara kadar geriledi. Bu esnada, Twitter’daki Tron DAO Reserve hesabı, kripto ekosistemini korumak için çok sayıda kripto varlık satın alımını duyurdu. Pazartesi günü, Tron DAO Rezervi, “genel blok zinciri endüstrisini ve kripto pazarını korumak” için on milyon USDC eklediğini açıkladı. Tron DAO Reserve ayrıca, volatilitenin belirli bir yüzdesinin “kaçınılmaz” olduğunu söylüyor. Yakın tarihli bir tweet’te şunları kaydetti:

Şu anda, piyasa volatilite oranı +-%3, kabul edilebilir bir aralık içindedir. Piyasayı çok yakından izleyip ona göre hareket edeceğiz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir