Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.787
% 1.63
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.787
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

SHIB de Listede: Balinalar En Çok Bu Altcoin’lerden Alıyor!

Shiba Inu (SHIB), bir kez daha en büyük 1.000 Ethereum cüzdanı tarafından en çok satın alınan token’lerden biri haline geldi. Ani satın alma gücü, token’in balina cüzdanları üzerindeki en büyük USD tutarı olarak ilk sırayı kaybetmesinden sonra ortaya çıktı. Ayrıntılar için coinmuhendisi.com okumaya devam edin.

SHIB, balina varlıkları içinde ikinci sırada yer aldı

WhaleStats balina izleme servisine göre, Shiba Inu (SHIB) büyük cüzdanlar arasında en çok satın alınan token’ler arasında ilk 10’a girdi. Satın alma hacmi, balinaların sahip olduğu miktarlara kıyasla önemsiz kalırken, bu yine de token’e olan ilginin varlığını gösteriyor.

TradingView’deki hacim göstergesine göre, traderlar varlığı aktif olarak takas etmeye istekli değil ve Ethereum (ETH) veya Bitcoin (BTC) gibi daha büyük kripto paraları tercih ediyor. Traderların düşük aktivitesi, hafta sonu olmasına da bağlanabilir (geleneksel finansal piyasalar için).

Balinaların satın alma faaliyeti önemli bir gösterge olsa da, balina adreslerindeki balina varlıklarının toplam değeri 1,5 milyar dolara ulaştı ve bu da SHIB tokeni’nin toplam varlıklarda ikinci sıraya düşmesine neden oldu.

Birincilik, 1,6 milyar doları aşan bir sermaye ile tutulan FTX Token (FTT)’nin elinde bulunuyor. SHIB’in ikinci sıraya düşmesini, birincilik için iki varlığın uzun bir mücadelesi izledi. Ancak ne yazık ki yatırımcıları için Shiba Inu, balinalardan gelen varlığa yaklaşık 300 milyon dolarlık girişten sonra bile liderliğini kaybetti. Basın zamanında, Shiba Inu son 24 saatlik zaman diliminde %2,47 kayıpla 0,00003043 dolardan işlem görüyor. Kripto analisti Arman Shirinyan’a göre, SHIB işlemlerinin 0,00003 dolar destek bölgesinin üzerinde olması nedeniyle varlık üzerindeki toparlanma rallisi henüz sonuçlanmadı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir