Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.227
% 0.74
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.227
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

SHIB, Cardano, Solana: Analistler Bu Seviyeleri Bekliyor!

Coinmühendisi.com olarak bu yazımızda Cardano, Solana ve SHIB hakkında analistlerce yapılmış tahminleri ele alıyoruz. FXStreet Team analistlerine göre, SHIB işleme kapalı bölgede ve Shiba Inu fiyatı, net bir yön olmadan durgun kalıyor. Analistler Cardano’da kötümser, Cardano fiyatı feci bir satışa hazırlanıyor. Son olarak Solana’nın düşme ihtimali dile getiriliyor.

SHIB durgun görünüyor

Düşük işlem hacmi varken Bollinger Bantları günlük grafikte sıkışıyor. Analistlere göre yalnızca 0.0000286 doların üzerinde bir kırılma, SHIB’yi yeni bir yükseliş trendine itebilir. Shiba Inu fiyatı, Şubat ayında etkileyici bir yükseliş eğilimi yaşadı. O zamandan beri, SHIB ayıları makul kontrolü yeniden ele geçirdi ve fiyatları kırılmanın başlangıç ​​noktasının hemen üzerinde tuttu. Shiba Inu fiyatı konsolide etmeye devam ediyor. Ne olursa olsun, daha büyük zaman dilimlerindeki düşük hacim, ayıların SHIB’nin kontrolünde olduğunu göstermez. Bollinger Bantları Shiba Inu fiyatını kötü şöhretli bir şekilde sıkıştırmaya başladığından, işleme kapalı bir bölgenin daha fazla kanıtı daha küçük zaman dilimlerinde görüntüleniyor.

Analistlere göre, traderlar, bu mevcut grafik gelişimini derin bir konsolidasyon olarak görmeli ve bir alım sinyalinin daha fazla kanıtı gösterilene kadar uzak durmalı. Ayı yatırımcıları, bir pozisyon açmayı düşünmeden önce 24 Şubat’ın en düşük seviyesi olan 0.0000207 doların kırılmasını beklemeliler. Alternatif olarak, 1 Mart’ta 0,0000286’da basılan yükselişin üzerinde bir kırılma, 0,00000365 ve 0,0004 ABD doları bölgelerine doğru daha büyük bir fiyat hareketinin sinyalini verecektir.

Cardano fiyatı feci bir satışa hazırlanıyor

Cardano fiyatı 197 gündür düşüş trendinde ve şu anda tüm zamanların en yüksek seviyesinin %75 altında bulunuyor. ADA, bu ay ilk kez kilit desteği yeniden sunduğu için şu anda ince buz üzerinde işlem görüyor. Analistlere göre, 0,74 doların altına bir düşüş, kaçınılmaz olarak 0,45 dolara doğru sert bir düzeltmeye yol açacaktır. Cardano fiyatı, herhangi bir piyasa dibi belirtisi olmadan düşmeye devam ediyor. ADA, tüm zamanların en yüksek seviyesinin %75 altında olmasına rağmen, gelecek oldukça karamsar görünüyor.

Cardano fiyatı, 18 Ocak’ta görülen satıştan sonra bile daha düşük dipler yazdırmaya devam ediyor. Bu tür piyasa davranışı, ADA boğaları için bir endişe nedeni olmalı. Özellikle, tokenin şu anda fiyatının işlem gördüğü paralel bir kanalın alt sınırında oluşturduğu çoklu fitillerden sonra. 0,74 dolarlık desteğin altındaki bir başka düşüş, Cardano’nun arkasındaki satış baskısını artırabilir. Bu gerçekleşirse, ADA fiyatı %13 düşüşle 0,69 dolara çıkabilir. Bu kritik destek seviyesinin üzerinde tutunamamak, yatırımcılar arasında panik yaratabilir ve 0,40 dolara satışla sonuçlanabilir. ADA boğaları önümüzdeki haftalarda Cardano fiyatını 1 doların üzerinde tutmayı başarabilirse, yükselişin tersine çevrilmesi için hedefler 1,25 doların üzerinde olacak.

SOL için düşüş muhtemel

SOL boğaları kontrolü kaybederken Solana fiyatının düşmesi muhtemel. Solana fiyatı 20 Ocak’ta paralel bir kanaldan çıktı. SOL, kanala yeniden giremedi ve ayıları tam kontrol altında bıraktı. Daha fazla satış baskısı, analistlere göre, sözde “Ethereum katili”ni 70,00 dolara, hatta 55,00 dolara itebilir. Solana fiyatı, Ocak ayı sonunda yaşadığı %40’lık satıştan sonra düşüş eğiliminde. 81 dolarlık destek seviyesinin dallanması daha dik bir düşüşe neden olabilir. Solana ayıları, kırılan trend kanalının ilk yeniden testi 10 Şubat’ta başarıyla reddedildiği için fiyat hareketinin kontrolünü elinde tutmayı başardı. Boğaların böylesine önemli bir direnç seviyesini kırmaya yönelik ikinci girişimi de, Solana fiyatının teslim olabileceğini düşündüren iyi bir satış baskısı ile karşılandı.

Ancak boğalar SOL fiyatını 69 doların üzerinde tutamazlarsa, bir sonraki düşüş eğilimi, talep bölgesinin 60 ila 44 dolar arasında test edilmesiyle sonuçlanabilir. Göreceli Güç Endeksi veya RSI, fiyat iyileşmesine dair hiçbir kanıt göstermedi. Bu nedenle, analistlere göre erken alıcılar uzun Solana pozisyonlarına girmekten uzak durmalıdır. 15 Şubat’ta 106 dolar seviyesindeki yükselişin üzerinde bir günlük kapanışın, düşüş tezinin ilk geçersizlik işareti olarak kabul edilebileceğini belirtmekte fayda var. Solana fiyatı 106 doların üzerinde başarılı bir şekilde tutunabilirse, analiste göre 140 dolara doğru %32’lik bir artış yapmaya çalışacak.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir