Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$64.379
% 1.64
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 64.379
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

SHIB Balinalarının Yeni Avları, Bu 4 Metaverse Coin!

Elinde çok sayıda Shiba Inu (SHIB) bulunduran büyük yatırımcılar, SHIB dışında çeşitli altcoin’lere de para yatırıyor. Bunların arasında özellikle dört metaverse coin öne çıkıyor. İşte detaylar…

Balinalar, Shiba Inu (SHIB) birikimine devam ediyor

“BlueWhale0073” adlı balina cüzdanı, platformun izlediği 5.000’den fazla en değerli ETH cüzdanı arasında 272. sırada. WhaleStats ayrıca aynı balinanın hızla memecoin biriktirdiğini de gösteriyor. Coinmuhendisi.com olarak daha önce de bildirdiğimiz üzere yatırımcı, bu Perşembe günü yaklaşık 1.3 milyon dolar harcayarak 57 milyardan fazla SHIB satın aldı. Balina şu anda yaklaşık 8.1 milyon dolar değerinde 376 milyar SHIB’e sahip. Cüzdanın en büyük holdingi şu anda USDT olduğundan, SHIB’i satacağı düşünülüyor.

Bu arada, bu balina, SHIB’i tercih eden tek yüksek değerli ETH yatırımcısı değil. İlk 100 gruptaki diğer popüler cüzdanlar da meme coin’i hızla satın alıyor. Örneğin Bonobo ve Gimli adlı cüzdanlar da SHIB yatırımlarıyla biliniyor. Toplu olarak, en büyük 100 ETH balinası, 1 milyar doların biraz altında SHIB tokenına sahip. Meme coin, şu anda en büyük holding olarak diğer yatırımlar arasında lider oluyor.

Balinaların odağında bu metaverse coin projeleri var

Ancak bu, SHIB piyasası için tek yükseliş göstergesi değil. SHIB’in arzının büyük miktarlarda dolaşımdan kaldırıldığını görülüyor. Resmi SHIB yakım portalı, toplamda 20 milyarın üzerinde SHIB’in yakıldığını bildirdi. Bu sırada ETH balinaları da piyasadaki diğer birçok tokena dikkat çekici bir şekilde yatırım yapıyor.

Bu büyük yatırımcıların yatırımlarındaki en son tema metaverse tokenları olmuştur. Benzer şekilde, BAYC ekosistem metaverse’ünün yerel tokeni olan ApeCoin, balinaların hedefinde gibi görünüyor. ApeCoin, özellikle Otherside heyecanı ile son zamanlarda tüm zamanların en yüksek seviyesini kırdı. Proje, metaverse satışını başlatma planlarını yayınladı. Öte yandan Gala Games (GALA), The Sandbox (SAND) ve Decentraland (MANA) dahil olmak üzere daha yerleşik metaverse tokenlarının da pazarda artan bir ivme kazandığı kaydedildi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir