Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.446
% 2.37
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.446
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

SHIB Balinalarının Portföyleri Açığa Çıktı: Bu 10 Coin Var!

Piyasa değerine göre en büyük ikinci meme coin olan Shiba Inu (SHIB), Ethereum balinalarının dolar bazında en büyük token pozisyonlarından biridir. WhaleStats tarafından sağlanan verilere göre, en büyük 100 ETH balinası Shiba’nın yanında bu altcoin’leri de biriktiriyor.

İşte SHIB balinalarının biriktirdiği diğer coin’ler

Shiba Inu (SHIB), toplamda 1,167,231 ayrı cüzdanda tutuluyor. En büyük 100 Ethereum balinası, Shiba haricinde başta Ethereum (ETH), USD Coin (USDC) ve Binance USD (BUSD) olmak üzere bir dizi altcoin’i daha yüklü miktarda biriktiriyor.

Piyasa değerine göre en büyük stablecoin Tether (USDT), 3 milyon doları aşkın dolar pozisyonuyla listenin dördüncü sırasında. İlerleyen sıralarda Crypto.com borsasının yerel kripto para birimi CRO ve Polygon’dan MATIC yer alıyor.

Görünüşe göre en büyük 100 Ethereum balinası borsa token’lerine ilgili. Listenin 7 ve 8.sıralarında, Bitpand ve OKEx kripto para borsalarının yerel kripto para birimleri BEST ve OKB yer alıyor. Ethereum tabanlı metaverse projesi Decentraland MANA ise yaklaşık 1.6 milyon dolar ile listenin en büyük metaverse coin’i.

Son sırada, BAYC destekli metaverse coin Apecoin (APE) yer alıyor. coinmuhendisi.com olarak aktardığımız üzere, Apecoin piyasa sürüldükten sonra uzun bir süre en çok satın alınanlar listesinde haftalarca ilk sırada kaldı.

Piyasa düşerken balinalar bu DeFi altcoin projelerini satın alıyor

İkinci kısımda, kripto para piyasası dalgalanmaya devam ederken ETH balinalarının hangi DeFi altcoin’leri biriktirdiğine bakalım. WhaleStats verilerine göre, “Saruman” adlı bir balina, son 24 saat içinde birden fazla işlemde yaklaşık 10.3 milyon dolar değerinde Ethereum satın aldı. Bununla birlikte, 2,6 milyon dolar karşılığında 1.321 wETH elde eden balina, aynı zamanda kaydedilen en büyük işlemdir.

Kullanıcılar arasındaki işlemleri kolaylaştırmak için akıllı sözleşmeler üzerinde çalıştıkları için, Dapps’teki diğer ERC-20 tokenleri için WETH’nin ETH ticareti yapması gerekir. Araştırdığımızda, “Saruman”ın cüzdanında 32.7 milyon dolar değerinde sarılı Ethereum tuttuğunu gösteriyor. ETH, son 24 saatte ortalama 1971 dolar fiyatla işlem görüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir