Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.301
% 0.43
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.301
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Serena Williams: Bu Kripto Para Süper Güçlü Bir Yatırım!

Tüm zamanların en başarılı tenisçilerinden biri olan Serena Williams, kadınların ve beyaz olmayan insanların Bitcoin (BTC)’e daha fazla finansal erişim sağlayabilmesi amacıyla Block Inc’in para transferi hizmeti sağlayıcısı Cash App ile birlikte çalışıyor. Williams, lider kripto para birimini “süper güçlü bir yatırım” olarak nitelendiriyor.

Serena Williams Bitcoin boğası olduğunu gösterdi

Jack Dorsey liderliğindeki firma Block, Miami Bitcoin Konferansı’nda tenis süperstarı ile iş birliğini duyurdu. Williams, girişimin, kripto endüstrisi ile erkekler kadar meşgul olmayan kadınlara ve beyaz olmayan insanlara Bitcoin fırsatlarına ek erişim sağlayacağına dair umutlarını dile getiriyor. Ayrıca 23 kez Grand Slam kazananan Williams, BTC’nin sınırlı 21 milyonluk token arzının en önemli değeri olduğunu belirtiyor. Ona göre, kripto para dünyası sürekli gelişiyor, ancak bu ilerleme esas olarak Bitcoin tarafından yönetiliyor.

Williams’ın kocasının, Reddit’in Kurucu Ortağı ve dijital varlık evreninin bir destekçisi olan Alexis Ohanian olduğunu belirtmekte fayda var. Bu yılın başlarında, şirketi kripto para birimi girişimlerine yapılan yatırımları “iki katına çıkarmak” için 500 milyon dolar topladı. Bundan önce, servetinin bir kısmını Ethereum’a yatırdığını açıklayan Ohanian bunun şu anda alandaki en umut verici Blockchain protokolü olduğunu şu sözlerle savunuyor:

Bence Ethereum, en azından önümüzdeki bir veya iki yıl için, gerçekten kanıtlamak için en fazla veya en azından bir şeyler gösterme potansiyeline sahip, çünkü çok sayıda ilginç uygulama var.

Williams, kripto para birimlerine olan desteğiyle biliniyor

Tenis süperstarı, Bitcoin (BTC)’in yanı sıra ocak ayında kripto endüstrisi ile başka bir etkileşimde bulundu. Kripto para piyasasının son trendi olan Bored Ape NFT’si satın alan bir sonraki ünlü oldu. Williams edindiği pembe maymunla Twitter profil resmini bile değiştirdi. Dijital koleksiyonun Williams’a, gönderisinin altına yorum yapan kocası Alexis Ohanian tarafından hediye edildiği ortaya çıktı:

Önce sana SerenaPunk’u alıyorum, şimdi de istediğin pembe maymunu alıyorum… bundan sonra sana sadece NFT hediye edeceğimin farkındasın, değil mi?

Coinmuhendisi.com olarak daha önce bildirdiğimiz üzere, Bored Ape NFT’lerini satın alan diğer ünlü kişiler arasında pop yıldızı Madonna, Kanadalı şarkıcı Justin Bieber ve futbolcu Neymar yer alıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir