Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$64.148
% 2.67
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 64.148
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Sequoia Capital, FTX Kaybından Dolayı Özür Diledi

Yaklaşık 85 milyar dolarlık bir varlığı yöneten Sequoia Capital, FTX nedeniyle yaşattığı kayıplardan dolayı yatırımcılarından özür diledi.

Kripto ayı piyasası ve FTX iflasının etkileri, piyasanın üzerinden çekilmeye başladı. Ancak, dünyanın en büyük kripto para borsalarından birinin çökmesinin sonuçları ağır oldu. Özellikle yatırım varlık yönetim şirketleri, FTX ile ilişkilerinden dolayı milyonlarca dolarlık zarar bildirdi. Süreçlerin hukuksal boyuta taşındığı bu dönemde, alacaklılar da mahkeme sırasına girmeye başladı. Uzmanlar, FTX alacaklılarının uzun yıllar bekleyebileceğini aktardı. Tüm bu süreçler arasında Sequoia Capital, yatırımcılarından özür diledi.

Sequoia Capital, Yatırımcılarına İyileştirme Sözü Verdi

Yatırım varlık yönetim şirketi Sequoia Capital, FTX nedeniyle yaklaşık 150 milyon dolarlık bir kayıp bildirmişti. Bu kayıpların ardından şirket, yatırımcılarından özür diledi ve sürecin takibinde olacaklarını belirtti.

Wall Street Journal‘ın yaptığı habere göre, yatırım şirketinin ortakları yatırımcılarından özür diledi. Yatırım şirketinin ortakları, şirketin gelecekteki yatırımlarla ilgili durum tespit sürecini iyileştireceğini bildirdi. Ayrıca yöneticiler, şirketin yaptığı yatırımların denetlenebileceğinin de mesajını verdiler.

Ayrıca yakın tarihli mahkeme dosyalarına göre, FTX Group‘un en büyük 50 alacaklısına yaklaşık 3 milyar dolarlık bir borcu var.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir