Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$66.768
% 0.37
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 66.768
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Senatör Lummis, Önümüzdeki Yıl Kripto Hakkında Yeni Bir Yasa Tasarısı Sunacak

Bitcoin (BTC) savunucusu Senatör Cynthia Lummis, önümüzdeki yıl Bitcoin ve kripto varlıklar hakkında ayrıntılı bir yasa tasarısı sunmayı planlıyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Lummis’in tasarısı, dijital varlıkları sınıflandırmak için yönergeler sağlarken, kripto piyasasını denetlemek için yeni bir düzenleyici kurumun oluşturulmasını hedefliyor. Lummis, sınıflandırmadan vergilendirmeye kadar ayrıntılı bir kripto tasarısı için çalışmalara başladı.

Senatör yardımcısı, Bloomberg’e vermiş olduğu demeçte, yasanın yürürlüğe girmesi halinde düzenleyicilere dijital varlıklar hususunda bir rehberlik sağlayacağını vurgularken, tüketiciler için de koruma sağlanacağını ifade etti.

Bitcoin, başlangıçtan bu yana düzenleyicilerin dikkatini çekmeyi sürdürdü. Ancak düzenleyiciler, lider kripto ile ilgili nasıl bir tutum izlenmesi gerektiği konusunda kendilerinden emin görünmediler.

Senatör Lummis, Bitcoin ve faydaları konusundaki açık sözlülüğü ile biliniyor. Ayrıca Lummis, Bitcoin’in diğer kripto paralardan daha farklı bir biçimde değerlendirilmesi gerektiğine inanıyor.

Lummis, geçtiğimiz ay meslektaşlarının 480 milyar dolarlık borç limit artışını eleştirmiş ve Bitcoin’in bu sorumsuz politikalar içerisinde Tanrının bir lütfu olduğunu söylemişti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir