Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.658
% 1.72
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.658
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Selfkey Nedir? KEY Coin Nasıl Alınır?

Selfkey (KEY) nedir? Selfkey, kuruluşlara kimlik verilerini etkili bir biçimde yönetme imkânı sunan bir blok zinciri projesidir. Bu makalede, Selfkey (KEY) nedir, ne sunar, KEY coin nasıl ve nereden alınır, avantajları ve dezavantajları nelerdir gibi merak edilen soruların yanıtlarını bulabilirsiniz. Coinmuhendisi.com olarak, sizin için araştırıp derledik.

Selfkey nedir? Ne Sunar?

Kimlik hırsızlığı dünya çapında büyüyen bir sorundur. Selfkey (KEY), bireylerin ve kuruluşların kendi kimlik verileri üzerinde tam kontrole sahip olmalarını sağlayan, merkeziyetsiz bir kimlik yönetimi platformudur. Platform, kendi kendini yöneten bir kimlik sistemi olarak çalışır. Proje, her kişinin kendi verilerini yönetmesine imkân tanır. Ek olarak, kullanıcılar bir kripto portföyünü güvenli bir şekilde yönetmek ve taşımak için de Selfkey’i kullanabilir. Bankalar, yatırımcılar, şirketler ve borsalar, platform aracılığıyla varlıklarını güvenli bir biçimde saklayabilir. Kimlik verileri, veri sahibi tarafından depolanabilir. Platformun 3 ana hizmeti bulunur.

Kimlik cüzdanı, pazar ve ekosistemden oluşur. Cüzdan, kullanıcılara belgelere ve kimlik varlıklarına güvenli bir şekilde erişmenin yanı sıra bu belgeleri tasdik etme olanağı da verir. Kimlik Cüzdanı ile kullanıcılar, KEY, ETH ve diğer ERC-20 tokenlerini göndermek veya almak dahil olmak üzere kripto para birimi portföylerini de yönetebilir. Pazar, kullanıcıların finans ve kripto para ile ilgili bir dizi hizmete erişmesine ve bunları karşılaştırmasına olanak tanır. Selfkey Ekosistemi ile kimlik sahipleri verilerinin kontrolünü yeniden kazanabilir ve sürdürebilir. Yazının yazıldığı sırada proje, 39,3 milyon dolarlık piyasa değeri ile genel listede 590. sırada bulunuyordu.

KEY coin nedir? Ne için kullanılır?

KEY coin, Selfkey ekosisteminin yönetişim tokenidir ve platforma güç sağlar. Token, katılımcıların değer alışverişinde bulunmalarına imkân verir. Kullanıcılar, ağa erişmek, hizmet satın almak, kimlik belgelerini noterde doğrulatmak için KEY coin’i stake edebilir. Bunun yanında Kullanıcılar, KEY token ile konutlar, şirketler, banka hesapları ve takas hesapları gibi hizmet ve ürünleri satın alabilir. Tokenin maksimum arzı 6 milyar adet olarak sınırlandırılmıştır. Yazı yazılırken, 5,10 milyar KEY coin dolaşımda bulunuyordu.

Avantajları nelerdir?

KEY coin, erişilebilir bir yapıya sahiptir. Birçok büyük kripto borsası tokeni listelemektedir. Likidite farklılıklarından dolayı, bir borsada KEY fiyatı düşükken bir başka borsada oldukça yüksek olabilir. Bu da fiyatın düşük olduğu borsadan alıp yüksek olan borsada satarak kâr elde etme imkânı sunar. KEY, stake edilebilir bir tokendir. Kullanıcılar KEY varlıklarını belirli bir vade boyunca kilitleyebilir ve vade sonunda ek gelir elde edebilir.

Dezavantajları nelerdir?

KEY coin fiyatı, popüler altcoinlere göre oldukça düşüktür. Yazının yazıldığı sırada bir KEY token 0.00771 dolardan işlem görüyordu.

Selfkey nedir? KEY coin nasıl alınır?

Selfkey (KEY) ile ilgilenen yatırımcılar öncelikle tokenin listelendiği bir borsaya üye olmalıdır. Bu borsalar arasında,  KuCoin, Binance, CoinDCX, Probit Exchange, Giottus, Crex24, Hotbit, FitBTC, Hotbit, ExMarkets ve Serenity bulunur. Üye olan kullanıcılar, cüzdanlarına para yükleyerek KEY coin satın alabilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir