Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.187
% 0.48
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.187
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Secret Nedir? SCRT Ne İşe Yarar?

Secret nedir? Secret (SCRT), Secret Network’e ait olan yerel kripto para birimidir. Secret Network, veri gizliliğine sahip olan ve akıllı sözleşmeler için kullanılan bir Blockchaindir. Adından da anlaşıldığı üzere güvenirliği esas alır. Proje, hem izinsiz girilmeyen hem de gizliliği esas alan uygulamalar oluşturmayı ve kullanmayı sağlar. Bu işlevsellik uygulamaları ve kullanıcıları korur.

Secret nedir?

Projenin amacı; son yıllarda kripto para alanında popülerlik kazanan Web 3.0 üzerinden daha önce yapılamayan ve imkansız gözüken yüzlerce kullanım senaryolarının kilidini açmaktır. Blok zinciri teknolojisi ile daha güçlü bir internet hedeflemektedirler. Blok zincirlerinin açık ve verilerin erişebilir olması sebebiyle kullanıcıları riske atar. Proje, ortaya çıkan risklerin yok edilmesini amaçlamıştır.

28 Şubat itibari ile 1 Secret Coin fiyatı 69.88 TL’dir. Güncel döviz kuru ile 5.07 dolara denk gelmektedir. Secret Coin, son 24 saatte %6.62 değer kaybı yaşadı. Secret Coin’in dolaşımdaki arzı 163.295.557 coin’dir. Piyasa değeri ise 11.437.570.112 TL’dir. Güncel döviz kuru ile 827.908.512,56 dolara denk gelmektedir.

Avantajları ve Dezavantajları

Avantajları;

  • Kullanıcı güvenliği ve verilerin gizliliğine son derece önem verilmiştir.
  • DeFi ve NFT işlemleri ise çok kolay bir şekilde yapılabilir.

Dezavantajları;

  • Gizlilik ve güvenliğe sıkı önem verilse de çeşitli açıklıkların mevcut olması ortaya ciddi riskler çıkarabilir.
  • Kötü niyetli kişilerin kullanımına açıktır.

Secret nedir? Secret Coin’e Nasıl Sahip Olunur?

Secret Coin, işlem hacmi geniş ve popüler olan borsaların 5’inde listelenmektedir. Bunlar; Binance, Gate.io, Huobi Global, Mandala ve Phoenix’tir. Öncelikle, yukarıda belirtilen ALU Coin’in listelendiği herhangi bir borsa platformuna giriniz ve ücretsiz hesap oluşturma sayfasına giriniz. Sizden istenilen bilgileri girdikten sonra hesabınızı oluşturunuz.

Ardından, kimlik doğrulama işlemi adımlarını tamamlayınız. Artık hesap açılış ve doğrulama işlemini tamamladığınıza göre, borsanın para yatırma sekmesinden sizin için uygun olan yöntem ile para transferi gerçekleştiriniz. Son olarak, Secret Coin’in listelendiği borsa sekmesine giriniz ve yatırım yapacağınız miktarı girdikten sonra alım işlemini tamamlayabilirsiniz. Secret Coin, SCRT Labs, Secret Foundation, Secretnodes.org, Chain of Secrets, Secure Secrets gibi birçok kuruluş tarafından desteklenmektedir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir