Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.324
% 0.25
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.324
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

SEC, Ripple Davasında Hinman Belgelerini Gizli Tutmaya Çalışıyor

SEC

Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), mahkemenin vereceği ara kararla ilgisi olmadığını iddia ettiği meşhur Hinman Konuşması belgelerinin mühürlenmesini talep etti.

SEC tarafından 22 Aralık’ta sunulan Mühürlenme Talebi, başta Hinman Konuşması belgeleri olmak üzere çeşitli bilgi ve belgelerin mühürlenmesini ve davadan çıkartılmasını içeriyor.

Hinman Konuşması belgeleri, eski SEC Corporation Finans Bölümü Direktörü William Hinman’ın Haziran 2018’de Yahoo Finance All Markets Summit’te yaptığı konuşmaya atıfta bulunuyor. Hinman’ın konuşmasında  “Ethereum blok zincirinin yerel token’ı bir menkul kıymet değildir” ibaresi yer alıyor.

Ripple, bunun ABD düzenleyicisine karşı açtığı davada kendilerine yardımcı olacak hayati bir kanıt olduğuna inanıyor.

Ayrıca talepte SEC’in uzman tanıkları ve beyanda bulunan XRP yatırımcılarıyla ilgili bilgilerin yanı sıra SEC yetkililerinin tartışma ve müzakerelerini yansıtan dahili SEC belgelerinin de mühürlenmesi de istendi.

Ripple Labs’ın 2 Aralık’ta SEC’e karşı son başvurusunu yapmasından sadece haftalar sonra gelen bu talep, iki yıllık hukuk mücadelesinin yakında sona erebileceği anlamına geliyor.

Ripple, 21 Ekim’de 18 ay ve altı mahkeme kararının ardından Hinman Konuşma Belgelerine erişebildiğini doğrulamıştı, ancak belgeler SEC’in ısrarı üzerine hala gizli kalmaya devam ediyordu.

SEC’in Hinman belgelerini gizli tutması daha önce mahkemeler tarafından reddedilmiş ve ABD’li yargıç SEC’in bunu yapmasının ikiyüzlülük olduğunu söylemişti.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir