Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.790
% 3.09
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.790
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

SEC, Bir Kripto Madencisinin Verilerini Sızdırdı

SEC

Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), blockchain firması Green’e bağlı madencilerin verilerini sızdırdı.

Washington Examiner tarafından 17 Ocak tarihinde yayınlanan bir rapora göre SEC, bir soruşturma kapsamında Green ile yaptığı e-posta iletişimine, yanlışlıkla 650 isim ve e-posta adresini dahil ederek blok zincirinin düğümlerini saldırılara karşı savunmasız bıraktı.

SEC, firmanın ürünlerini satın almalarıyla ilgili olarak Green kullanıcılarına ulaşmaya çalışıyordu.

SEC, 1974 Tarihli Gizlilik Yasasına göre, federal hükümet tarafından bir kayıt sisteminde tutulan tüm verilerin izin almadan ifşa etmesi yasaktı.

Bilgisayar korsanları kullanıcılar hakkında bilgi almak için genellikle merkezi kripto borsalarını hedef almışlardır, ancak hükümet yetkilileri tarafından kasıtsız olarak sızdırıldığı iddia edilen bilgiler bilindik bir durum değil.

Ekim ayında ABD Adalet Bakanlığı, bir çifte ajana Bitcoin ile rüşvet verdiği iddia edilen iki Çinli istihbarat görevlisi hakkında suç duyurusunda bulundu.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir